stefan97czv 1 Posted February 1, 2012 Ja već mjesecima nemam motivaciju za natjecanja. Polagano je gubim i za forum, ipak sam tu već dvije godine znaci podnosis ostavku! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 (edited) znaci podnosis ostavku! Prije da polako idem u mirovinu Edited February 1, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2012 Ocu bre da se kockam a ne da ucim Intelektualni kapital i konkurentnost preduzeca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 1, 2012 Prije da polako idem u mirovinu a koliko ti je godina jer obicno tako misli oni iznad 35 otprilike oni se zasite "brzo". Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 a koliko ti je godina jer obicno tako misli oni iznad 35 otprilike oni se zasite "brzo". 27. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 Ovo u Egiptu su ekstra budale. Ubojstva i umiranje radi nekakvog suludog obožavanja sportskog kluba, nek si j..u mater. Ja bi ih ostavio po terenu nek ih sahrane ptice .. surovo kolega, surovo od teb 1. roberth 2. Nadrealista 3. ZOKISOJER40 4. Davor_92 5. Chume 6. stefan97czv 7. Banega 8. baptista 9. Almiric ovo je po meni najteza grupa za prvu rundu jer gotovo su svi igrali bili u 3 ili 4 rundi proslog meseca izuzev mene jer ja ovde nemogu dalje od druge runde ! hoces da ti poklonim 2 boda Ocu bre da se kockam a ne da ucim Intelektualni kapital i konkurentnost preduzeca. uči sinko uči, nećes se leba najesti od kockanja, poslusaj me Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 surovo kolega, surovo od teb Ja žalim jedino za djecom Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2012 Pokusavam al leb mi se ne jede kolko me mrzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 Ja žalim jedino za djecom ali sto mrzim ova masovna sranja i tuce, tu samo jajare najbolje prodju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 1, 2012 Ja kao i uvijek mjesec počinjem s promašajima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 Ja kao i uvijek mjesec počinjem s promašajima... posle ces da se zalaufas samo polako Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 1, 2012 surovo kolega, surovo od teb hoces da ti poklonim 2 boda uči sinko uči, nećes se leba najesti od kockanja, poslusaj me surovo kolega, surovo od teb hoces da ti poklonim 2 boda uči sinko uči, nećes se leba najesti od kockanja, poslusaj me ne treba danas sam dobio 2 boda zahvalujuci Chrumeu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 1, 2012 ne treba danas sam dobio 2 boda zahvalujuci Chrumeu! Prekrsti ti mene Stefane... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 Sto ne pricate za futsal prvenstvo Stefane ovo nije za teb, tj mladje od 18 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 1, 2012 Sto ne pricate za futsal prvenstvo Stefane ovo nije za teb, tj mladje od 18 godina Ne bih se ja u ovoj dvorani pokraj ovoga nagledao futsala... Quote Share this post Link to post Share on other sites