Nadrealista 13 Posted February 1, 2012 po logici 2X3=6 kod kuce i na strani, sta ti moja logika nije jasna a za koji kurac onda sluzi domacin natjecanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 Nemoj mu zameriti,jos ima antifriza u njemu od sinoc! da znas i da ima, al nema mnogo a za koji kurac onda sluzi domacin natjecanja to sam predvideo Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2012 zna li ko koliko se igra utakmica u grupi africkog kupa nacija? logicno je 6 ali nisam siguran Pa ovo je vrlo tocan odgovor. Igraju se tri kola po dvije utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 1, 2012 Jel ima tko račun kod Sportingbeta neka se hitno javi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 1, 2012 Pozdrav svima do veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted February 1, 2012 pozdrav svima iz hladne nam orahovice!krećemo u nove pobjede! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 1, 2012 Za svakoga po komad torte... konacno sam i ja dobio dio kolaca!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 1, 2012 pozdrav do sutra!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 1, 2012 Jel ima tko račun kod Sportingbeta neka se hitno javi http://www.rezultati.com/utakmica/vmGUsI3Q/#tecajevi;home-away;kraj-utakmice sutrašnji meč, pogledajte kvotu na Sportingbetu napisao sam to prije 38 minuta na jednom drugom forumu na kojem ne radi PM, već blokirano. Pa nek mi netko kaže da kladionice ne prate forume Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 1, 2012 dobar dan Jutarnji pozdrav sa bijelog Kvarnera! I ovdje zasnježilo! Uspješan dan! sa bijelog Kvarnera???????? Na moru snijeg, a mi u Panonskoj nižini ne znamo šta uopće je snijeg..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 Ima li neko problema oko kopiranja skripte?? ja imam i moram manuelno preko tastature, miš ne radi http://www.rezultati...y;kraj-utakmice sutrašnji meč, pogledajte kvotu na Sportingbetu napisao sam to prije 38 minuta na jednom drugom forumu na kojem ne radi PM, već blokirano. Pa nek mi netko kaže da kladionice ne prate forume a ne verujem da je to, pre ce biti da su uvideli gresku . mada je ovo za mene neizvestan mec, prednost dajem iskusnom Cheli Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2012 Ima li neko problema oko kopiranja skripte?? ja imam i moram manuelno preko tastature, miš ne radi I mene je to mucilo od kad je forum dobio novo ruho pa sam otkrio da mi Paste radi kad klinem u sami lijevi gornji kut skripte. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 I mene je to mucilo od kad je forum dobio novo ruho pa sam otkrio da mi Paste radi kad klinem u sami lijevi gornji kut skripte. upravo tako9, bravo radi samo u gornjem levom uglu Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 1, 2012 Dajte neka mi neko lijepo objasni kako da kopiram sadržaj skripte a i bilo šta drugo..ja sam naviko to raditi selektiram sve mišem copy/paste,sad quratz!! Ovaj novi forum je katastrofa.. Quote Share this post Link to post Share on other sites