Banega 12 Posted February 1, 2012 Dajte neka mi neko lijepo objasni kako da kopiram sadržaj skripte a i bilo šta drugo..ja sam naviko to raditi selektiram sve mišem copy/paste,sad quratz!! Ovaj novi forum je katastrofa.. covece eto ti odgovara odmah iznad, citas li Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2012 Dajte neka mi neko lijepo objasni kako da kopiram sadržaj skripte a i bilo šta drugo..ja sam naviko to raditi selektiram sve mišem copy/paste,sad quratz!! Ovaj novi forum je katastrofa.. Pa malo iznad ti je objasnjeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 1, 2012 Dajte neka mi neko lijepo objasni kako da kopiram sadržaj skripte a i bilo šta drugo..ja sam naviko to raditi selektiram sve mišem copy/paste,sad quratz!! Ovaj novi forum je katastrofa.. Ovdje ti nitko ne može pomoći, pa ni dragi Bog! Piši Dwizu! Ne znam zašto meni radi, a imam najviše posla na forumu i ne kukam niti za smajliće, niti za kopiranje, niti za skriptu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 1, 2012 Pozdrav svima i puno srece danas! ja sam je sinoc iskoristio... htio postaviti par na expekt natjecanje u borbi za prvo mjesto i haj reko da nesto obavim pa cu onda... kad sam doso na forum vidim ti postavio Filadelfiju konacni pobjednik i okrenem se Bostonu a vjerovatno bi se i ja zaletio na njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 1, 2012 Ovdje ti nitko ne može pomoći, pa ni dragi Bog! Piši Dwizu! Ne znam zašto meni radi, a imam najviše posla na forumu i ne kukam niti za smajliće, niti za kopiranje, niti za skriptu. ..ja sam samo iznio svoje mišljenje,demokracija je jel.. covece eto ti odgovara odmah iznad, citas li ..aha sad sam ukapiro,prvo mi nije bilo jasno s tim ljevim uglom,sad sam snimio situaciju..jbg 8 sati rada za kompjutorom ostavlja svoj danak i na mene.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2012 ..ja sam samo iznio svoje mišljenje,demokracija je jel.. Ti si razbijao po kaficu i mahao crvenim kartonima, a to nije u redu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 ..aha sad sam ukapiro,prvo mi nije bilo jasno s tim ljevim uglom,sad sam snimio situaciju..jbg 8 sati rada za kompjutorom ostavlja svoj danak i na mene.. a pa nemaš frke, dešava se svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 1, 2012 Ovdje ti nitko ne može pomoći, pa ni dragi Bog! Piši Dwizu! Ne znam zašto meni radi, a imam najviše posla na forumu i ne kukam niti za smajliće, niti za kopiranje, niti za skriptu. ko mala djeca... mama mama pokvario mi se autic, ne rade mu tockovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 1, 2012 po logici 2X3=6 kod kuce i na strani, sta ti moja logika nije jasna ako nema pobjednika treću igraju na neutralnom terenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 1, 2012 Dajte neka mi neko lijepo objasni kako da kopiram sadržaj skripte a i bilo šta drugo..ja sam naviko to raditi selektiram sve mišem copy/paste,sad quratz!! Ovaj novi forum je katastrofa.. c4nton4 će to najbolje objasniti Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 1, 2012 Ti si razbijao po kaficu i mahao crvenim kartonima, a to nije u redu. ..šta sad slijedi?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 1, 2012 a pa nemaš frke, dešava se svima tebi bi bolje bilo da ganjas novi par na hazarderu jer ti je onaj iz kladionice bet 365 prvo kontam vidi ti ga odigro i kad sam vidio da si fulio kladionicu zaletim se na unibet da ga odigram kad ono kvota 2.15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 1, 2012 Pozdrav svima...cestitke za osvojene nagrade, dobar je mjesec buio, cim su razliciti korisnici pokupili nagrade, neka to je posteno, ipak smo mi svi (pardon vecina, jer nije npr. Emir) ovdje iskusni kladionicarski znalci... Sretno i u ovom mjesecu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 1, 2012 (edited) stefan je izmijenio pravilo o najnižem tečaju u Expekt natjecanju :77tooth: Edited February 1, 2012 by fora Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 1, 2012 stefan je izmijenio pravilo o najnižem tečaju u Expekt natjecanju :77tooth: Vrijeme odigravanja: 13:15 Naziv para: Robin Haase - Matthias Bachinger Zagreb (Ca) Tip para: 1 Tečaj: 1.450 Ev. dobitak: 6.450 Ev. gubitak: 1.450 ahahahaha ne vjerujem!!! a da mu damo malo bonusa za ovakvu glupost recimo dodamo mu 0.050 ahahaha! Quote Share this post Link to post Share on other sites