baptista 19 Posted February 1, 2012 Kakav loš dan danas,od silne ponude ništa u kasu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 Kakav loš dan danas,od silne ponude ništa u kasu.. Jebeni Messi fulo penal..Potop kod mene Trebo mi je gol, a ova Valencia je nesposobna Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 1, 2012 (edited) dobro vece narode Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 4052 Vrijeme odigravanja: 21:00 Naziv para: Valencia - Barcelona Tip para: X Tečaj: 3.900 Ev. dobitak: 8.900 Ev. gubitak: 3.900 lijep start na expektu Edited February 1, 2012 by liliputanac Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2012 I Miccoli je opasno pojebo stvari. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 1, 2012 Ne citas na pravo mesto ,ima novija verzija .Malo ispod idi: 3. Ulog je fiksan i iznosi 5 bodova i nije ga potrebno pisati, a najniži tečaj sa kojim se postavlja par na natjecanje iznosi 1,500. proveri jos jednom; Ne citas na pravo mesto ,ima novija verzija .Malo ispod idi: 3. Ulog je fiksan i iznosi 5 bodova i nije ga potrebno pisati, a najniži tečaj sa kojim se postavlja par na natjecanje iznosi 1,500. proveri jos jednom; ma nema veze sta je tu je! prošli mjesec si drukčije pričao mozda bi i ovaj al posto se ispostavilo da sam sam sebi najveci baksuz onda necu ni da pricam kad dobro ide Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 Ovo u Egiptu su ekstra budale. Ubojstva i umiranje radi nekakvog suludog obožavanja sportskog kluba, nek si j..u mater. Ja bi ih ostavio po terenu nek ih sahrane ptice .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2012 Ovo u Egiptu su ekstra budale. Ubojstva i umiranje radi nekakvog suludog obožavanja sportskog kluba, nek si j..u mater. Ja bi ih ostavio po terenu nek ih sahrane ptice Naravno da nije samo fudbal u pitanju,i sam znas sta se sve desavalo u Egiptu prosle godine... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 1, 2012 Ovo u Egiptu su ekstra budale. Ubojstva i umiranje radi nekakvog suludog obožavanja sportskog kluba, nek si j..u mater. Ja bi ih ostavio po terenu nek ih sahrane ptice .. ima tu mnogo vise politike nego sporta prijatelju, zao mi je ljudi koji su izgubili zivote Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 1, 2012 1. roberth 2. Nadrealista 3. ZOKISOJER40 4. Davor_92 5. Chume 6. stefan97czv 7. Banega 8. baptista 9. Almiric ovo je po meni najteza grupa za prvu rundu jer gotovo su svi igrali bili u 3 ili 4 rundi proslog meseca izuzev mene jer ja ovde nemogu dalje od druge runde ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 1, 2012 1. roberth 2. Nadrealista 3. ZOKISOJER40 4. Davor_92 5. Chume 6. stefan97czv 7. Banega 8. baptista 9. Almiric ovo je po meni najteza grupa za prvu rundu jer gotovo su svi igrali bili u 3 ili 4 rundi proslog meseca izuzev mene jer ja ovde nemogu dalje od druge runde ! udri redom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 Naravno da nije samo fudbal u pitanju,i sam znas sta se sve desavalo u Egiptu prosle godine... ima tu mnogo vise politike nego sporta prijatelju, zao mi je ljudi koji su izgubili zivote Sport i politika idu u paketu. Ovo se je vjerovatno i očekivalo, to je propust sustava Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 Čestitke nagrađenima, da ne zaboravim Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 1, 2012 udri redom udri redom tako sam i krenuo a dokle cu to cemo da vidimo!jer sam apsolutni autsajder u grupi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2012 Ja već mjesecima nemam motivaciju za natjecanja. Polagano je gubim i za forum, ipak sam tu već dvije godine Quote Share this post Link to post Share on other sites