fora 1 Posted February 2, 2012 jednostavno sam to odigrao po filingu kao treci par, nikakvo realno objasnjenje nemam. vidim da pada i kofa na Penarol, ali kod mene u lokalu je kvota na Caracas bila 2.50 sto sam odlucio uzeti. neću te malerisat Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 2, 2012 pa caracas če danas igrati najmanje neodlučeno, izgubili su prvu utakmicu sa 4-0, nemogu to stič, zato če penarol igrati sa kombiniranim sastavom čekam na šl - ju samo još rosa by the way - a za kvotu banega - betexplorer je imao tako napisano, pošto unibet mi nije otvaralo Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 2, 2012 Ma ne, drkam da prestane glavobolja jer ne pijem tablete. I lupam sve dok ne prestane. Desanku ili Lijevanku ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 2, 2012 neću te malerisat ne mozes me ti izmalerisati, mene samo Cantona moze malerisat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2012 jednostavno sam to odigrao po filingu kao treci par, nikakvo realno objasnjenje nemam. vidim da pada i kofa na Penarol, ali kod mene u lokalu je kvota na Caracas bila 2.50 sto sam odlucio uzeti. a dok sam trenirao trcao sam ono po 10-15Km po treningu Koliko si istrčao Cooperov test? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 2, 2012 pa caracas če danas igrati najmanje neodlučeno, izgubili su prvu utakmicu sa 4-0, nemogu to stič, zato če penarol igrati sa kombiniranim sastavom čekam na šl - ju samo još rosa by the way - a za kvotu banega - betexplorer je imao tako napisano, pošto unibet mi nije otvaralo e ti si pun informacija ,samo je problem što su netočne http://www.lavinotin...jo-a-venezuela/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2012 Desanku ili Lijevanku ? Obje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 2, 2012 (edited) Dobar vece vozio sam na snegu tako :D Edited February 2, 2012 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 2, 2012 Koliko si istrčao Cooperov test? ne znam davno je to bilo kada sam prestao sa tim, kuperov sam trcao dok sam posle trenirao fudbal mislim da je bilo oko 3 600 , ne secam se tacno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2012 ne znam davno je to bilo kada sam prestao sa tim, kuperov sam trcao dok sam posle trenirao fudbal mislim da je bilo oko 3 600 , ne secam se tacno Ja 3200+. Polagano ću se vratit navici da trčim, možda i upisat neku borilačku kojom se nisam bavio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 2, 2012 Ja 3200+. Polagano ću se vratit navici da trčim, možda i upisat neku borilačku kojom se nisam bavio odlican je to rezultat, a jbg covek treba da se bavi sportom ako moze, kad god moze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 2, 2012 vidjet čete - laku noč ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2012 odlican je to rezultat, a jbg covek treba da se bavi sportom ako moze, kad god moze... Ja sam se bavio sportom od malih nogu Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 2, 2012 vidjet čete - laku noč ljudi bit će šta bude dabogda ti rose otišao u over mislim da ne trebam pisati koji je tečaj bio na exploreru laku noć selektore Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2012 Laku noć svima, idem lagano prema krevetu..rano se dižem Quote Share this post Link to post Share on other sites