Banega 12 Posted February 2, 2012 odoh i ja pod tuš, pa posle mozda malo ispratim ako bude kakvog hokeja na tv-u Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 2, 2012 ne znam davno je to bilo kada sam prestao sa tim, kuperov sam trcao dok sam posle trenirao fudbal mislim da je bilo oko 3 600 , ne secam se tacno Ja 3200+. Polagano ću se vratit navici da trčim, možda i upisat neku borilačku kojom se nisam bavio šta ste vi bolesni? ja sam 2860 prije 2 godine, i jedva ostao živ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 2, 2012 Laku noć svima, idem lagano prema krevetu..rano se dižem laku noć p.s. banega ,prepisao sam tvoja dva hokeja + detroit šta ste vi bolesni? ja sam 2860 prije 2 godine, i jedva ostao živ ti si čudo prirode Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 3, 2012 laku noc raja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 3, 2012 laku noc raja Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites