baptista 19 Posted February 2, 2012 Dobro jutro,danas je novi dan...jucer katastrofa,sta god sam odigro nisam pogodio.. :( Valda bude bolje danas.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 2, 2012 ah.... mene Ljubičić vratio na pozitivnu nulu jučer! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 2, 2012 Samo naprijed tek je pocelo dok se malo zagrijete onda cete da zarite Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 2, 2012 Samo naprijed tek je pocelo dok se malo zagrijete onda cete da zarite samo da ne bude opet neki preveliki minus pa cijeli mjesec ganjaj da budemo bar pozitivna nula... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 2, 2012 Pa ak može cijeli svijet biti u minusu, valjda možemo i mi! ahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 2, 2012 evo gotova tekma novih 90 bodova za nas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 2, 2012 evo gotova tekma novih 90 bodova za nas! ..nadam se da ću i ja nešto ušićarit danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 2, 2012 ..nadam se da ću i ja nešto ušićarit danas!! Svi se mi zajedno tome nadamo! Vidim i Micha nam je doneo 125 bodova na svojim afrikancima! ahahahaha Lijepo je krenulo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 2, 2012 Svi se mi zajedno tome nadamo! Vidim i Micha nam je doneo 125 bodova na svojim afrikancima! ahahahaha Lijepo je krenulo! Azijci su ono azijci.. Saudijska arabija je u Aziji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 2, 2012 Azijci su ono azijci.. Saudijska arabija je u Aziji da su i marsovci sta nas briga, nek su nam bodove donijeli Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2012 Azijci su ono azijci.. Saudijska arabija je u Aziji Reci mu Kladim se da i njegov predškolac zna zemljopis bolje od staroga Quote Share this post Link to post Share on other sites