c4nton4 20 Posted February 3, 2012 Al je uusraanoo vrijeme :icon_razz: :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 3, 2012 al je usrano i u cafeu :icon_razz: :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 3, 2012 Jel ima tko kakvih iskustava sa casinima koja daju no deposit bonuse? Ne znam za kazina ali na poker strategy mozes da dobijes 50$ bonusa bez depozita. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 3, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 3, 2012 Možda svratim kasnije ukoliko bude neki hokej.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 3, 2012 ajmooooo Zagreb za dobitni tiketttttt 17 sek do kraja 81-82 za zagreb kraj 81-82 i medvescak na svim takmicenjima prosao , expekt, H2h i takmicenje foruma Evo dragi gledatelji,nadamo se da smo vam uspjeli dočarati svu neizvjesnost ovih susreta javljanjem našeg reportera s lica mjesta .Budite sutra opet s nama . :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
west ham gse 0 Posted February 3, 2012 naši dečki su ispali s turnira ali karlović je jazavac pravi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 3, 2012 sto ste mi sutljivi danas... a opet ce te kukat zadnja tri dana jaaaooo fali postova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 naravno da da moraju morash da umresh i to je sve sto se mora , nista drugo, upati od mene, oprostite malo sam popio, a malo vise iskreno ne zamerite mi Wingsi nakon SO, gledo sam susret prije posla. Imao si pravo za OT.. Puno bolji Vancouver u napadu, ne šutiraju bzvz prema golu..primili su pacerski gol radi Luongove nesigurnosti.. Taj SO je čista sreća jes video si, a jbg , nisam imao pravo za OT jer sam rekao da nemoguce da bude vise OT, a Wingsi dobili na pemnele a jbg, prolsli put je ja mislim bila obrnuta situacija Quote Share this post Link to post Share on other sites