Jump to content

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako stvari momentalno stoje, -150€ danas za mene. J.... m..... Howardu

sta si cepio? ocemo li igrati kakav hokej veceras, ima za sat Boston - Pitsburg, tezak mec, probao bi dvojku ovde sa manjim ulogom

Posted

sta si cepio? ocemo li igrati kakav hokej veceras, ima za sat Boston - Pitsburg, tezak mec, probao bi dvojku ovde sa manjim ulogom

znas li hoce li biti na ESPN-u... u zadnje vrijeme subotom u 19:00 prenosili su ove derbije

Posted

Dobro veče.!

A sneg pada li pada. Koleno prošlo . Makar moje.

bla

bla bla :50yes:

bla bla bla bla.. bla :57bye:

truć!

Posted (edited)

, ima za sat Boston - Pitsburg, tezak mec, probao bi dvojku ovde sa manjim ulogom

prosao mi pitsburg jedva, provukli su se imali su srece na kraju, ali sreca prati hrabre :50yes:

Edited by Banega
Posted

prosao mi pitsburg jedva, provukli su se imali su srece na kraju, ali sreca prati hrabre :50yes:

Pogodi tko je igrao preokret Phile :icon_lol: Joj kakav dan..
Posted

Pogodi tko je igrao preokret Phile :icon_lol: Joj kakav dan..

na koliko reze si odigrao preokret Phile? ja sam hteo odigrati dvicu na Devilse i na Capitalse, pored Vancuvera koga imam dvojku , al izgleda da sam i ja baksuz

Posted

na koliko reze si odigrao preokret Phile? ja sam hteo odigrati dvicu na Devilse i na Capitalse, pored Vancuvera koga imam dvojku , al izgleda da sam i ja baksuz

Na :2