Chume 0 Posted February 4, 2012 Pozdrav do sutra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 (edited) Kako stvari momentalno stoje, -150€ danas za mene. J.... m..... Howardu Edited February 4, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 4, 2012 Pozdrav svima Bibko naleti sa grtalicom do posla danas da srknemo kafu citas li sta pisem.... i grtalica se zaglavila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 Kako stvari momentalno stoje, -150€ danas za mene. J.... m..... Howardu sta si cepio? ocemo li igrati kakav hokej veceras, ima za sat Boston - Pitsburg, tezak mec, probao bi dvojku ovde sa manjim ulogom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 4, 2012 sta si cepio? ocemo li igrati kakav hokej veceras, ima za sat Boston - Pitsburg, tezak mec, probao bi dvojku ovde sa manjim ulogom znas li hoce li biti na ESPN-u... u zadnje vrijeme subotom u 19:00 prenosili su ove derbije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 4, 2012 evo sad sam vidio, bice live Boston - Pittsburgh i poslije u 21:30 Colorado - Vancouver Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 znas li hoce li biti na ESPN-u... u zadnje vrijeme subotom u 19:00 prenosili su ove derbije e nisam bio da ti odgovorim, da , onako kao sto si napisao Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 4, 2012 Dobro veče.! A sneg pada li pada. Koleno prošlo . Makar moje. bla bla bla bla bla bla bla.. bla truć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
okky 0 Posted February 4, 2012 Dobro vece :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 4, 2012 pozdrav, šta ste odigrali za navečer ljudi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 (edited) , ima za sat Boston - Pitsburg, tezak mec, probao bi dvojku ovde sa manjim ulogom prosao mi pitsburg jedva, provukli su se imali su srece na kraju, ali sreca prati hrabre Edited February 4, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 prosao mi pitsburg jedva, provukli su se imali su srece na kraju, ali sreca prati hrabre Pogodi tko je igrao preokret Phile Joj kakav dan.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 Pogodi tko je igrao preokret Phile Joj kakav dan.. na koliko reze si odigrao preokret Phile? ja sam hteo odigrati dvicu na Devilse i na Capitalse, pored Vancuvera koga imam dvojku , al izgleda da sam i ja baksuz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 na koliko reze si odigrao preokret Phile? ja sam hteo odigrati dvicu na Devilse i na Capitalse, pored Vancuvera koga imam dvojku , al izgleda da sam i ja baksuz Na :2 Quote Share this post Link to post Share on other sites