Banega 12 Posted February 4, 2012 au nista od Canuksa, stisko se Colorado, a sada i iskljucenje za Vankuver, mrka kapa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 au nista od Canuksa, stisko se Colorado, a sada i iskljucenje za Vankuver, mrka kapa Evo PP. Sad samo čekaj da padne gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 power play za Canucse ajmo sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 power play za Canucse ajmo sad PP Canucksa je ubojit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 PP Canucksa je ubojit jel vi kazete to do Ibera lose igraju ovaj PP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 seru ga sudije ne svirase sad PP za Vankuver Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 jel vi kazete to do Ibera lose igraju ovaj PP loš van do ibera večeras..nema akcija..ništa..glupa muzika na tekmi a danas dan na kladi..loooš. Evo ga 2-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 loš van do ibera večeras..nema akcija..ništa..glupa muzika na tekmi a danas dan na kladi..loooš. Evo ga 2-2 ajmo jos jedan ima 30 sekundi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 ajmo još jedan, ne bi bilo prvi put u malo vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 ajmo još jedan, ne bi bilo prvi put u malo vremena a jebeni Ot sjebahu me posteno , a mogao je pasti i preokret ima li su dobar sut 15 sek do kraja , do moga odoh da jedem , iznervirao sam se Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 (edited) a jebeni Ot sjebahu me posteno , a mogao je pasti i preokret ima li su dobar sut 15 sek do kraja , do moga Kako mi dan ode kvragu danas, ništa dobitno..Imao sam jedan tiket na početku dana koji nije trebalo branit, al nije mi vrag dao mira pa sam spasio ulog i nakon toga sam sjebavo sve po spisku Edited February 4, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 4, 2012 a jebeni Ot sjebahu me posteno , a mogao je pasti i preokret ima li su dobar sut 15 sek do kraja , do moga odoh da jedem , iznervirao sam se Šta jedeš u pol noći? Masline? Evo ih u SO..Fucking funny, sad mi je i kvota za konačni @4.25 privlačna Laku noć ak se ne vratim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 4, 2012 Šta jedeš u pol noći? Masline? Evo ih u SO..Fucking funny, sad mi je i kvota za konačni @4.25 privlačna Laku noć ak se ne vratim laku noc ma kakve masline, to ne volim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 4, 2012 SS -međunarodna kratica za pušing na veće kvote dobra večer ili laku noć ?! Quote Share this post Link to post Share on other sites