c4nton4 20 Posted February 5, 2012 Odoh uživat u spektaklu Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 5, 2012 skupila se ekipa najeba je ko sad uleti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2012 Treba ulovit ovu anomaliju kad on izbacuje dobitne tipove :icon_biggrin: sinoc da mi nisi odigrao preokreta Canukse , dobio bih i to. Izbaksuzira juce ne samo tebe nego i mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 5, 2012 skupila se ekipa najeba je ko sad uleti zato canotona bjezi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 5, 2012 ipak ce biti batine jer je probio minutu radit će očev remen ujutro prije škole http://i41.tinypic.com/b6u4oo.jpg http://i41.tinypic.com/2d1sp3m.jpg bez puno nerviranja ne živi se kod tebe loše? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2012 zato canotona bjezi pobeže ko čkapi, nego kako se kod tebe živi od snega?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 5, 2012 radit će očev remen ujutro prije škole Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 5, 2012 Treba ulovit ovu anomaliju kad on izbacuje dobitne tipove :icon_biggrin: kakve ti to hijeroglife citiras u mojim postovima a jbg, bilo je i juce umal dobitnih rekao sam Pitsburg dvojku (oko@3), a Vankuver (@2.05) me izradio jer sam imao taj dubl. Bice bolje iduci put, sad sam u naletu kakve ti to hijeroglife citiras u mojim postovima a jbg, bilo je i juce umal dobitnih rekao sam Pitsburg dvojku (oko@3), a Vankuver (@2.05) me izradio jer sam imao taj dubl. Bice bolje iduci put, sad sam u naletu 1. nisam ja kriv,vjerovatno Stefan kraj sebe drži vudo lutku 2.tako blizu a tako daleko ne živi se kod tebe loše? najbolje pogodim kad ne vjerujem puno ,jer da sam danas vezao dva na sto kuna ku*ac bi izašli Odoh uživat u spektaklu Botafogo-Flamengo ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 5, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bTLkMiA6SW8 :77tooth: :77tooth: :77tooth: stefanov otac vidno razočaran nakon što je sin razočarao na hazarderu, a pretprošlu nedjelju na obiteljskom ručku je bio obećao prvo mjesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 5, 2012 zato canotona bjezi nećemo njega,može se vratiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 5, 2012 radit će očev remen ujutro prije škole ne živi se kod tebe loše? radit će očev remen ujutro prije škole ne živi se kod tebe loše? nema skole zbog snijega! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 5, 2012 pobeže ko čkapi, nego kako se kod tebe živi od snega?? lose drug... umjesto da uzivam u utakmicama preko vikenda, komsije se digle da ga ciste pa sam se moro i ja ufatit lopate nema skole zbog snijega! jos gore za tebe... mogo si pobejc u skolu pa se izvuc od batina Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 5, 2012 (edited) stefanov otac vidno razočaran nakon što je sin razočarao na hazarderu, a pretprošlu nedjelju na obiteljskom ručku je bio obećao prvo mjesto a šta sad kažeš ? :77tooth: gdje si ti u ovoj priči ? Edited February 5, 2012 by fora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 5, 2012 nema skole zbog snijega! šta ti radiš tu? pišeš po cafeu u snu? gdje si ti u ovoj priči ? među osvajačima nagrada za prošli mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 5, 2012 među osvajačima nagrada za prošli mjesec ne živi se na staroj slavi Quote Share this post Link to post Share on other sites