Nadrealista 13 Posted February 6, 2012 Može, oćeš sad ili odmah haj u medjuvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 a još bi te više mrzelo da omašiš kad uplatiš nema sanse ovo da se fula, a ne bi me mrzelo nego jos vise iznerviralo nisam stručnjak za superbowl ustvari nisam siguran da uopće znam pravila tog "sporta" i ja ne znam pravila, ali sam isao logikom zdrave pameti, da je ulog veliki i da ce se stisnuti odbrane haj u medjuvremenu sredom idemo redom Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 6, 2012 nisam stručnjak za superbowl ustvari nisam siguran da uopće znam pravila tog "sporta" Ja ne razumem samo kako neko moze vise da voli ragbi od fudbala,a za pravila ne marim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Ja ne razumem samo kako neko moze vise da voli ragbi od fudbala,a za pravila ne marim eno boka Madona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 peva na playback pred ovoliko ljudi, nabijem i nju i njen scenski nastup Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 6, 2012 peva na playback pred ovoliko ljudi, nabijem i nju i njen scenski nastup Sa svem onog odvratnog crnca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Sa svem onog odvratnog crnca nisam mislio scenski bukvalno nego u zargonu. a ono prvo sam mislio i bukvalno ako treba odoh spavati, Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 6, 2012 nisam mislio scenski bukvalno nego u zargonu. a ono prvo sam mislio i bukvalno ako treba odoh spavati, Laku noc,odo i ja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 Belichick pustio TD, sad da vidimo hoće li Patsi uspjet okrenut ovih :57 sekundi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 Giantsima Super Bowl XLVI Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 6, 2012 nisam stručnjak za superbowl ustvari nisam siguran da uopće znam pravila tog "sporta" Pitaj slobodno,sve cu ti objasniti.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 6, 2012 Giantsima Super Bowl XLVI Giantsima Super Bowl XLVI Giantsi Quote Share this post Link to post Share on other sites