Banega 12 Posted February 6, 2012 Belichick pustio TD, sad da vidimo hoće li Patsi uspjet okrenut ovih :57 sekundi kako mislish pustio? gledao sam to na kraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 6, 2012 nemoj da vrijedjas ljude, mogu se naljutit pa te opet prestici na tabeli za osvajanje nagrada Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 kako mislish pustio? gledao sam to na kraju Patriotsi su imali +2, Giantsi su mogli iscrpit sat i uzet tri poena. Ovako im je putio TD, da u to malo vremena pokušaju spasit rezultat. Evo ti Bradshaw pa vidi još jednom.http://www.youtube.com/watch?v=lukzZohZtwQ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 6, 2012 hehehehehehehe duplo je otvoren dan!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 6, 2012 hehehehehehehe duplo je otvoren dan!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 6, 2012 hehehehhehehe duplo je otvoren dan!!! Crni je imao tešku noć pa se zbunio... Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted February 6, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 AL je znopra u fafani Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 Pogodite tko ide čistit snijeg :57bye: :57bye: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Patriotsi su imali +2, Giantsi su mogli iscrpit sat i uzet tri poena. Ovako im je putio TD, da u to malo vremena pokušaju spasit rezultat. Evo ti Bradshaw pa vidi još jednom. zato te i pitam sto mi nije bilo jasno, video sam da su ih pustili, ali mi nije jasno to (posto ne znam bas pravila) kako to da bi ovi mogli iscrpiti sat i uzeti 3 poena, zbog cega su bila sigurna 3 poena Giantima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Pogodite tko ide čistit snijeg :57bye: :57bye: e odgovori pa idi, i ja cu jos malo na cistunac Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 e odgovori pa idi, i ja cu jos malo na cistunac Da je Bradshaw odustao od TD, otišlo bi vrijeme i Field golom bi uzeli tri boda i čistu pobjedu bez zadnje akcije Patriotsa. Ovako su riskirali i mogli popušit kitu da je zadnji Hail Mary pas Gronkowski pri padu ulovio vidio bi SB prsten i MVP naslov kod Bradyja Sad odoh čistit snijeg, jesi zadovoljan. Kradeš mi dragocjeno vrijeme :57bye: :57bye: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 6, 2012 pozdrav do sutra!! Quote Share this post Link to post Share on other sites