Banega 12 Posted February 6, 2012 (edited) Odlika mrtve kobile i ja mislim Edited February 6, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 i ja mislim Šta je ovo Vidi, uslikao sam Stefanovu macu kako prati Partizan na gostovanjima : Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 ne moze slika postaviti, forum me pocinje izludjivati sa greskama Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 ne moze slika postaviti, forum me pocinje izludjivati sa greskama Nije greška foruma. Nisi dorastao modernom dobu. Moraš na tečaj iz osnova rada na računalu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 evo sad te quotam i ne prihvata , moguce je da je do mene . samo pre sam postavljao normalno slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 evo sad te quotam i ne prihvata , moguce je da je do mene . samo pre sam postavljao normalno slike Imaš PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Imaš PM video, odgovorio Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 video, odgovorio Izgleda manji jer mi je bilo hladno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 probna slika, nessto zeza nece da postavi, a na pregledu se vidi normalno ma kakvi necu vise ni da pokusavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 probna slika, nessto zeza nece da postavi, a na pregledu se vidi normalno ma kakvi necu vise ni da pokusavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 jos jednom uspeo, al jedva nesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 Neće zato što je thumb u pitanju jos jednom uspeo, al jedva nesto Ušao si u sliku i uspjelo je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Neće zato što je thumb u pitanju Ušao si u sliku i uspjelo je ma nekad hoce , a nekad ne, bez obzira da li udjes u sliku.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 ma nekad hoce , a nekad ne, bez obzira da li udjes u sliku.. Što je to? Razroki sibirski tigar? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 6, 2012 gde ti je to, ima li to na mapi, mislis Sokolac? to ti je RS! Quote Share this post Link to post Share on other sites