c4nton4 20 Posted February 6, 2012 to ti je RS! Octavia RS? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Što je to? Razroki sibirski tigar? to snimio zrtvu u razrokom pogledu to ti je RS! Slabo mi je isla Geografija u skoli, dvicu sam imao... poznato mi je , al ne znam gde je to mesto na karti, razumes Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 6, 2012 (edited) dobro vece narode moj par veceras na svim takmicenjima je liverpul - totenhem vise golova u drugom poluvremenu, ocekujem 1 do 2 gola maksimalno hehehe http://www.stripovio...k_Siti&s=2&js=1 za srednju generaciju da imaju sta raditi kad ociste snijeg Edited February 6, 2012 by liliputanac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 (edited) Nema nam nadrealiste , mora da su ga ufatili da "dobrovoljno" cisti sneg dobro vece narode moj par veceras na svim takmicenjima je liverpul - totenhem vise golova u drugom poluvremenu, ocekujem 1 do 2 gola maksimalno hehehe http://www.stripovio...k_Siti&s=2&js=1 za srednju generaciju da imaju sta raditi kad ociste snijeg ja sam obozavao stripove pogotovo Zagora, i sad kad bi bilo onih starih brojeva voleo bih imati i malo procitati Edited February 6, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 6, 2012 ja sam obozavao stripove pogotovo Zagora, i sad kad bi bilo onih starih brojeva voleo bih imati i malo procitati Na ovom linku imas i Zagora i ostale junake Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 6, 2012 Večer ljudovi!! Imate kaki link za gledati L'pool-Tot'nam,livescorehunter ne daje više live stream linkove!1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 6, 2012 probaj na livetv.ru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Na ovom linku imas i Zagora i ostale junake da, ali moraju se skupiti nekakvi bodovi da bi se citalo, koliko vidim, dosao do 6 strane i dovidjenja, ne daju vise Inace Ipak su knjige i stripovi zakon za citanje u pisanoj formi, a ne elektronskoj Večer ljudovi!! Imate kaki link za gledati L'pool-Tot'nam,livescorehunter ne daje više live stream linkove!1 imas na sport klubu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 6, 2012 da, ali moraju se skupiti nekakvi bodovi da bi se citalo, koliko vidim, dosao do 6 strane i dovidjenja, ne daju vise Inace Ipak su knjige i stripovi zakon za citanje u pisanoj formi, a ne elektronskoj imas na sport klubu Šumski duše sa sjekirom, imaš Zagora i Alan Forda nać i skinut prek torrenta i prek blogera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 6, 2012 Večer ljudovi!! Imate kaki link za gledati L'pool-Tot'nam,livescorehunter ne daje više live stream linkove!1 Probaj nešto ovdje.... http://www.sportlemon.tv/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 6, 2012 Šumski duše sa sjekirom, imaš Zagora i Alan Forda nać i skinut prek torrenta i prek blogera Imaš li štampač da mi odštampas i posljes na kucnu adresu? platicu ti toner i jedno pivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 6, 2012 43 minut 0-0 liverpull , e u drugom poluvremenu bar jedan gol i moj par na svim takmicenjima prosao Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 6, 2012 hajde sad strijelci liverpula i totenhem valjda mozete pogoditi bar jednom Quote Share this post Link to post Share on other sites