Jump to content

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Što je to? Razroki sibirski tigar?

to snimio zrtvu u razrokom pogledu

to ti je RS!

Slabo mi je isla Geografija u skoli, dvicu sam imao... poznato mi je , al ne znam gde je to mesto na karti, razumes :50yes:

Posted (edited)

Nema nam nadrealiste , mora da su ga ufatili da "dobrovoljno" cisti sneg :77tooth:

dobro vece narode

moj par veceras na svim takmicenjima je liverpul - totenhem vise golova u drugom poluvremenu,

ocekujem 1 do 2 gola maksimalno

hehehe

http://www.stripovio...k_Siti&s=2&js=1

za srednju generaciju da imaju sta raditi kad ociste snijeg

ja sam obozavao stripove pogotovo Zagora, i sad kad bi bilo onih starih brojeva voleo bih imati i malo procitati

Edited by Banega
Posted

Na ovom linku imas i Zagora i ostale junake

da, ali moraju se skupiti nekakvi bodovi da bi se citalo, koliko vidim, dosao do 6 strane i dovidjenja, ne daju vise :wink: Inace Ipak su knjige i stripovi zakon za citanje u pisanoj formi, a ne elektronskoj :48thumbsup:

Večer ljudovi!!

Imate kaki link za gledati L'pool-Tot'nam,livescorehunter ne daje više live stream linkove!1 :icon_eek:

imas na sport klubu

Posted

da, ali moraju se skupiti nekakvi bodovi da bi se citalo, koliko vidim, dosao do 6 strane i dovidjenja, ne daju vise :wink: Inace Ipak su knjige i stripovi zakon za citanje u pisanoj formi, a ne elektronskoj :48thumbsup:

imas na sport klubu

Šumski duše sa sjekirom, imaš Zagora i Alan Forda nać i skinut prek torrenta i prek blogera
Posted

Šumski duše sa sjekirom, imaš Zagora i Alan Forda nać i skinut prek torrenta i prek blogera

Imaš li štampač da mi odštampas i posljes na kucnu adresu? :icon_biggrin: platicu ti toner i jedno pivo