hsammer Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dobro jutro! U Sarajevu snijeg nema namjeru da prestane padati. Mislim da cu danas sefu javiti da sam bolestan... Quote
Zizu Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 'A ovo bijelo govno opet padalo celu noc'..... Quote
Tuto Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jutarnji pozdrav! Oblačno. Burovito. Uspjeha i danas Quote
pirlo Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pozdrav svima! Ubija me jutarnje istezivanje misica zbog koriscenja lopate u svrhu ostranjivanja ovog belog smeca sto pada na trotoar! Quote
Dinno Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pozdrav svima! Dobro jutro! U Sarajevu snijeg nema namjeru da prestane padati. Mislim da cu danas sefu javiti da sam bolestan... i.... jesi li zvao sefa? Quote
Nadrealista Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dobro jutro! U Sarajevu snijeg nema namjeru da prestane padati. Mislim da cu danas sefu javiti da sam bolestan... mislim da ce ti vjerovat Quote
Nadrealista Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 'A ovo bijelo govno opet padalo celu noc'..... "prognoza je bila losa... palo je pola metra snijega" Quote
Recommended Posts