delpjero 2 Posted February 7, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 7, 2012 :58cold: :58cold: Vece... Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 7, 2012 "bok napadač,jel imaš možda 10-15 eura za posudit na mb da stavim nešto na kladu,vratim ti sutra-preksutra kad odem u banku 20 eura"... nema potrebe za ovakvom vrstom poruka ...obratite se drugoj socijalnoj ustanovi... dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 7, 2012 "bok napadač,jel imaš možda 10-15 eura za posudit na mb da stavim nešto na kladu,vratim ti sutra-preksutra kad odem u banku 20 eura"... nema potrebe za ovakvom vrstom poruka ...obratite se drugoj socijalnoj ustanovi... dobro vece svima Poznato mi je ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 7, 2012 dobro vece narode Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 7, 2012 Poznato mi je ovo i meni je... vjerovatno covjeka ufatila kriza pa zaredo Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 7, 2012 moj par na medjunarodnom takmicenju prosao aalen 1 :) Poznato mi je ovo hehhe i meni je poznato Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 7, 2012 poznato je cijelom forumu!!! samo neko me je bok a nekome zdravo ostalo sve isto jbg ja da imam ja bi nu dao al nemam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
CaStRoF 0 Posted February 7, 2012 http://www.1klik.hr/iframe/majka-pijanog-11godisnjaka-mi-se-uvijek-zajedno-napijemo/33528035/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted February 7, 2012 zaredao sam svima,al vidim niko nema....? 40 HRK bonusa Uzmite besplatni kredit za klađenje: Prijavite se Vašim korisničkim imenom janko19911. Pročitajte i prihvatite Uvjete sudjelovanja. Uplatite 75 HRK na Vaš kladionički račun. Automatski dobivate dodatno 40 HRK. Akcija traje do 7 dana po primitku ove poruke. Vaš bwin tim Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted February 7, 2012 zaredao sam svima,al vidim niko nema....? 40 HRK bonusa Uzmite besplatni kredit za klađenje: Prijavite se Vašim korisničkim imenom janko19911. Pročitajte i prihvatite Uvjete sudjelovanja. Uplatite 75 HRK na Vaš kladionički račun. Automatski dobivate dodatno 40 HRK. Akcija traje do 7 dana po primitku ove poruke. Vaš bwin tim Dajte ljudi,još malo pa nestalo Dajte ljudi,još malo pa nestalo Ovi na pokerprou su svi bedaki,niko neče posudit-žalosno Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 7, 2012 Dajte ljudi,još malo pa nestalo Ovi na pokerprou su svi bedaki,niko neče posudit-žalosno Dajte ljudi,još malo pa nestalo Ovi na pokerprou su svi bedaki,niko neče posudit-žalosno najjsigurnije je lopatu u ruke i cisti i ne treba se posudjivati!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites