Banega 12 Posted February 8, 2012 http://www.24sata.hr...utakmica-252945 ma namestaju svi redno, samo neki priznaju , a neki su pametni pa cute Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 ma namestaju svi redno, samo neki priznaju , a neki su pametni pa cute Naravno da svi namjestaju.... samo neke provale, a neke ne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 8, 2012 gledam RTRS i placem!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 gledam RTRS i placem!!!!!!! Sta je na PTPC? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 8, 2012 ovdje smo svi svoji cemu voditi brigu o pravopisu!!!! lol Ako je staviti tocku, zarez, veliko slovo na pocetak recenice nesto o cemu treba "voditi brigu" onda smo zaista jadni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2012 Ako je staviti tocku, zarez, veliko slovo na pocetak recenice nesto o cemu treba "voditi brigu" onda smo zaista jadni. Da ne govorim ''č'' i ''ć'', al vidim da si to preskočio u školi Sta je na PTPC? Lion King 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 8, 2012 Da ne govorim ''č'' i ''ć'', al vidim da si to preskočio u školi Lion King 3 smartass Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 8, 2012 pozdrav do sutra!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 8, 2012 Dobar dan i pun pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 Da ne govorim ''č'' i ''ć'', al vidim da si to preskočio u školi Lion King 3 uhvatim sinoc Kingse i Capse, a Canuksi ponovo me oboriše, znači ne verujem odoh sad da završim poker turnir sto sam zapoceo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 8, 2012 Pozdrav svima do veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 8, 2012 odoh sad da završim poker turnir sto sam zapoceo Gdje igras? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 Gdje igras? ma igrao u Unibetu freerol ovaj u 14:00 i ispadnem kao 166 ili 165 tako nesto , izdalo me strpljenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2012 uhvatim sinoc Kingse i Capse, a Canuksi ponovo me oboriše, znači ne verujem odoh sad da završim poker turnir sto sam zapoceo Reko sam ja da ne znaš tipovat, al me ne želiš slušat Gdje igras? Pa gdje bi on igrao nego u Atlantic Cityju..i ti svašta pitaš. Osedlo je space shuttle i zaletio se na turnir..šta mu je to, nekih 45 minuta zračnom linijom brzinom zvuka Quote Share this post Link to post Share on other sites