napadac 9 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ulazim ja u jedan kafic...a neki lik prica na telefon...nekome javlja dojavu jedne utakmice ... kaze on njemu ta i ta utakmica namjestena sad mi javiše....prolazim pored njega i zapamtim taj par..... vidjet cemo sta ce biti... DA LI SAM BIO NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME... dobro vece dobri moj narode.... Quote
liliputanac Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) obala slonovace 1-0 Edited February 8, 2012 by liliputanac Quote
hsammer Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ulazim ja u jedan kafic...a neki lik prica na telefon...nekome javlja dojavu jedne utakmice ... kaze on njemu ta i ta utakmica namjestena sad mi javiše....prolazim pored njega i zapamtim taj par..... vidjet cemo sta ce biti... DA LI SAM BIO NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME... dobro vece dobri moj narode.... NIje za javnost ili...??? Quote
napadac 9 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 NIje za javnost ili...??? pa ako prodje ono sto sam čuo reci cu a ako ne onda nek to bude jos jedna u moru laznih dojava Quote
Dinno Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pa ako prodje ono sto sam čuo reci cu a ako ne onda nek to bude jos jedna u moru laznih dojava Podijeli sa rajom, budi drug Quote
liliputanac Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pa ako prodje ono sto sam čuo reci cu a ako ne onda nek to bude jos jedna u moru laznih dojava Podijeli da svi uzivamo u dojavi Quote
napadac 9 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Podijeli da svi uzivamo u dojavi cuo sam ovako da je namješten prelaz heartsa i celtica...jel vam sad lakse Quote
emir1983 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 cuo sam ovako da je namješten prelaz heartsa i celtica...jel vam sad lakse mislis iz 2 u 1? Quote
napadac 9 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 mislis iz 2 u 1? ne znam...samo da je namjesten prelaz da ode neko hitno odigrat....e sad koji prelaz ...dva su u opciji :) Quote
Dinno Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ne znam...samo da je namjesten prelaz da ode neko hitno odigrat....e sad koji prelaz ...dva su u opciji :) Pratim, pa cemo vidjeti 0-2 za Celtic....hm, tesko da ce biti prelaz Quote
emir1983 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ja sam sebi dojavio da ce Stuttgart - Bayern biti bar jedan gol u prvih pola sata i evo ga, 29:50 minuta i gollll Bayerna za omjer 6-2 na Expektu Quote
Recommended Posts