mostovoj 44 Posted February 8, 2012 Gud morning Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 8, 2012 Do petka i onda opet jedno pola metra novog bijelog pokrivaca hmmmmmm dosta ga je!!!!! netreba vise!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 Ne mogu verovati da me opet Canuksi u OT tj penalima, skidaju za isplatu, i to u vrlo kratkom vremenu znaci ne moguce.. tripl mi bio ko san, a seronje ga usrase ponovo Vino je najbitnije da nije neka ekstra jeftinjara..Desilo mi se jednom da sam se trebo nać s nekom butrom kad sam bio mlađi a rokali smo se nekim Ribarom od 2€ i naravno ko da sam pio temperu..zubi plavi, usne s ljubičaste a pa to ti je neminovno, ako ga piješ u vecim kolicinama evo i kod nas sunce progrijalo a dokad ce neznam! Sta imas iz maternjeg jezika? jedinicu? Ne znam se piše odvojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 8, 2012 Ne mogu verovati da me opet Canuksi u OT tj penalima, skidaju za isplatu, i to u vrlo kratkom vremenu znaci ne moguce.. tripl mi bio ko san, a seronje ga usrase ponovo a pa to ti je neminovno, ako ga piješ u vecim kolicinama Sta imas iz maternjeg jezika? jedinicu? Ne znam se piše odvojeno Ne mogu verovati da me opet Canuksi u OT tj penalima, skidaju za isplatu, i to u vrlo kratkom vremenu znaci ne moguce.. tripl mi bio ko san, a seronje ga usrase ponovo a pa to ti je neminovno, ako ga piješ u vecim kolicinama Sta imas iz maternjeg jezika? jedinicu? Ne znam se piše odvojeno bitno je da je ruski 5!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted February 8, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 8, 2012 Sta imas iz maternjeg jezika? jedinicu? Ne znam se piše odvojeno E da je samo to. Svaki njegov post je neka vrsta umjetnosti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 8, 2012 pozdrav svima Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 bitno je da je ruski 5!!!!!! znači ti spadaš u onu grupu od 63 000 školaraca koji uče Ruski ili ti 10% E da je samo to. Svaki njegov post je neka vrsta umjetnosti. zezam se ja malo, ja prvi ne vodim računa o pravopisu, a gutanje slva je obavezno Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 8, 2012 ovdje smo svi svoji cemu voditi brigu o pravopisu!!!! lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 8, 2012 ovdje smo svi svoji cemu voditi brigu o pravopisu!!!! lol a sta cemo kad nam je dosadno pa se fatamo za gluposti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 ovdje smo svi svoji cemu voditi brigu o pravopisu!!!! lol Da ne zaboravimo kako se pravilno piše a sta cemo kad nam je dosadno pa se fatamo za gluposti Danas ponuda loša, a banka u u džepu, potonula lađa ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 8, 2012 http://www.24sata.hr/nogomet/u-rusiji-cak-435-posto-igraca-zna-za-namjestanje-utakmica-252945 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 bitno je da je ruski 5!!!!!! Ruski?! Ja sam mislio da to vise ni Rusi ne uce.... ne mogu da vjerujem da postoje skole iz srednjeg vijeka koje imaju u planu i programu ruski Quote Share this post Link to post Share on other sites