napadac 9 0 Posted February 8, 2012 ulazim ja u jedan kafic...a neki lik prica na telefon...nekome javlja dojavu jedne utakmice ... kaze on njemu ta i ta utakmica namjestena sad mi javiše....prolazim pored njega i zapamtim taj par..... vidjet cemo sta ce biti... DA LI SAM BIO NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME... dobro vece dobri moj narode.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 8, 2012 (edited) obala slonovace 1-0 Edited February 8, 2012 by liliputanac Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted February 8, 2012 ulazim ja u jedan kafic...a neki lik prica na telefon...nekome javlja dojavu jedne utakmice ... kaze on njemu ta i ta utakmica namjestena sad mi javiše....prolazim pored njega i zapamtim taj par..... vidjet cemo sta ce biti... DA LI SAM BIO NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME... dobro vece dobri moj narode.... NIje za javnost ili...??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 8, 2012 Celtic 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 8, 2012 NIje za javnost ili...??? pa ako prodje ono sto sam čuo reci cu a ako ne onda nek to bude jos jedna u moru laznih dojava Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 pa ako prodje ono sto sam čuo reci cu a ako ne onda nek to bude jos jedna u moru laznih dojava Podijeli sa rajom, budi drug Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 8, 2012 pa ako prodje ono sto sam čuo reci cu a ako ne onda nek to bude jos jedna u moru laznih dojava Podijeli da svi uzivamo u dojavi Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 8, 2012 Dobro vece... Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 8, 2012 Podijeli da svi uzivamo u dojavi cuo sam ovako da je namješten prelaz heartsa i celtica...jel vam sad lakse Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 cuo sam ovako da je namješten prelaz heartsa i celtica...jel vam sad lakse mislis iz 2 u 1? Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 8, 2012 mislis iz 2 u 1? ne znam...samo da je namjesten prelaz da ode neko hitno odigrat....e sad koji prelaz ...dva su u opciji :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 ne znam...samo da je namjesten prelaz da ode neko hitno odigrat....e sad koji prelaz ...dva su u opciji :) Pratim, pa cemo vidjeti 0-2 za Celtic....hm, tesko da ce biti prelaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 ja sam sebi dojavio da ce Stuttgart - Bayern biti bar jedan gol u prvih pola sata i evo ga, 29:50 minuta i gollll Bayerna za omjer 6-2 na Expektu Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 8, 2012 celtic 2--0 :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites