emir1983 21 Posted February 8, 2012 Pratim, pa cemo vidjeti 0-2 za Celtic....hm, tesko da ce biti prelaz ja imam svoj izvor dobitka - Almiric ima omjer 1-6 na Expektu a u mom slučaju igram kontra njega tako da je 6-1 "ko kad mi je masala pametan" celtic 2--0 :icon_razz: ima uzivo na bet365 i igrao sam sad Over 2.5, kvota 1,14 na 42 $ Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 8, 2012 ja samo prenosim sto sam cuo....ja ne dijelim lovu :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 8, 2012 celtic 3-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 ima uzivo na bet365 i igrao sam sad Over 2.5, kvota 1,14 na 42 $ odmah dobitakkkk Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 8, 2012 odmah dobitakkkk vidi jara da ti pare donesoh...bit ce ovdje jos golova ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 vidi jara da ti pare donesoh...bit ce ovdje jos golova ;) odigracu na tvoju odgovornost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 8, 2012 ja imam svoj izvor dobitka - Almiric ima omjer 1-6 na Expektu a u mom slučaju igram kontra njega tako da je 6-1 "ko kad mi je masala pametan" bolje ti je igraj kontra mene na hazarderu, vece su kvote imam omjer 0-8 sa danasnjim parom... ako ovaj mjesec ne oborim rekord sa brojem promasenih parova, nikad necu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 8, 2012 bolje ti je igraj kontra mene na hazarderu, vece su kvote imam omjer 0-8 sa danasnjim parom... ako ovaj mjesec ne oborim rekord sa brojem promasenih parova, nikad necu poznavajuci tebe, moglo je i gore zato sam ja igrao svaki drugi dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 bolje ti je igraj kontra mene na hazarderu, vece su kvote imam omjer 0-8 sa danasnjim parom... ako ovaj mjesec ne oborim rekord sa brojem promasenih parova, nikad necu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 bolje ti je igraj kontra mene na hazarderu, vece su kvote imam omjer 0-8 sa danasnjim parom... ako ovaj mjesec ne oborim rekord sa brojem promasenih parova, nikad necu Ti i Almir ste dobitna kombinacija Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 poznavajuci tebe, moglo je i gore zato sam ja igrao svaki drugi dan jesi vidio kako se igra na medjunarodnom? danas skinem Zambiju 1 uz kvotu 4,10 i Barcelona 2-3 gola uz kvotu 2,10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
perolozac 0 Posted February 8, 2012 (edited) Naziv kladionice: Pinnacle Vrijeme odigravanja: 01:00 Naziv para: Philadelphia 76ers - San Antonio Tip para: 1 Tečaj: 1.640 ovo mi nekako iz nba veceras izgleda najrealnije. SA jeste u vrhu zapada, ali je vani daleko losiji...dok fila dominira u svim sverama, naguzili su ovih dana najace ekipe lige zasto ne bi i ove olupine stare. opet bez forsiranja jer nba je to Edited February 8, 2012 by perolozac Quote Share this post Link to post Share on other sites