emir1983 21 Posted February 8, 2012 Ti i Almir ste dobitna kombinacija nasla krpa zakrpu ili ne obra se bostan dok sljive ne popadaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 nasla krpa zakrpu ili ne obra se bostan dok sljive ne popadaju hehe... nego pratim te, omjer 6-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 super dobitak za sutra: Kadetten Schaffhausen - RK Bosna BH Gas Sarajevo, Half Time 1 @ 1.20 Unibet RK Bosna je totalni raspad i tokom zimske pauze klub su napustili bas svi igraci, treneri i uprava. Sada su tu skrpili ekipu iz nizeligasa i juniora, samo da bilo kako odigraju Ligu Prvaka do kraja kako rukometni savez BIH ne bi bio suspendovan ako bi ekipa napustila takmicenje u pola sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 (edited) super dobitak za sutra: Kadetten Schaffhausen - RK Bosna BH Gas Sarajevo, Half Time 1 @ 1.20 Unibet RK Bosna je totalni raspad i tokom zimske pauze klub su napustili bas svi igraci, treneri i uprava. Sada su tu skrpili ekipu iz nizeligasa i juniora, samo da bilo kako odigraju Ligu Prvaka do kraja kako rukometni savez BIH ne bi bio suspendovan ako bi ekipa napustila takmicenje u pola sezone odlicno uz neki hendikep, jer bi trebala biti pobjeda od najmanje 7-8 razlike Edited February 8, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 da, ali su dali hendikepe po 13,14 ili 15 razlike, tako da mi je ovo 1,20 na poluvrijeme u Unibetu pravi poklon pogodi koja liga sutra pocinje???? imali smo mali poslovni sastanak sa njima: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 hehe... vidio sam singapurcane i odmah mi je palo na pamet over golova da igram Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 8, 2012 kad mačke nema, miševi kolo vode Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 8, 2012 kad mačke nema, miševi kolo vode mislis na? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 I SemitiSeme, imaš kakav dobitan za večeras? Da odigram kontru nemam veceras nista, a priznaj lepo da hoces prepisati od mene , pa ceo da smislimo nesto... video si sinoc bolje ti je igraj kontra mene na hazarderu, vece su kvote imam omjer 0-8 sa danasnjim parom... ako ovaj mjesec ne oborim rekord sa brojem promasenih parova, nikad necu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 8, 2012 bolje ti je igraj kontra mene na hazarderu, vece su kvote imam omjer 0-8 sa danasnjim parom... ako ovaj mjesec ne oborim rekord sa brojem promasenih parova, nikad necu Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 8, 2012 mislis na? popij tabletu i opusti se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 8, 2012 Laku noc ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 8, 2012 zaboravio sam za ova natjecanja danas postaviti parove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 9, 2012 zaboravio sam za ova natjecanja danas postaviti parove dogodilo mi se minimum 20 000 puta nije ti ni prvi ni zadnji put Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 9, 2012 Laku noc. Quote Share this post Link to post Share on other sites