Tuto 157 Posted February 8, 2012 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:30 - Buffalo Sabres - Boston Bruins - 1st Period under 1.5 - 1.826 01:30 - Detroit Red Wings - Edmonton Oilers - under 6.5 - 1.641 04:00 - Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes - Carolina Hurricanes over 2.5 - 2.020 04:00 - San Jose Sharks - Calgary Flames - 1st Period under 1.5 - 1.758 Uspješan odabir! Tuto Edited February 9, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 8, 2012 Wednesday, February 8, 2012 Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.) 01:00 Philadelphia 76ers(18-7) vs San Antonio Spurs(17-9)-Money Line Tip: Philadelphia 76ers @1.637 6/10 Pinnacle Večeras se u Fargo Centru sastaju domaći 76ersi i gostujući Spursi... Fila igra sjajno ove sezone posebno su na domaćem parketu sjajni imaju 13-3 dok na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 i dve vezane pobede. Sa druge strane Sparsi isto pružaju dobre partije posebno su kući moćni dok na strani dosta lošije igraju i imaju 4 - 8 i to su popravili u zadnje vreme pošto su u dobroj formi u zadnjih 10 mečeva imaju 7_3 i čak 5 vezanih pobeda. Meni se Fila strašno sviđa igraju timski bez preteranog isticanja pojedinaca tu su odlični A. Iguodala ,E. Brand ,J. Holiday ,J. Meeks,L. Williams . Dok je San Antonio u formi ali mislim da je krajnje vremew da izgubi i mislim da je Phil. idealna za to imaju Spursi u svojim redovima odličnih igrača T. Parker ,T. Duncan ,. R. Jefferson dosta iskusan tim koji je dugo zajedno ali i sa dosta igrača u godinama i mislim da će teško izaći na kraj sa brzim igračima File. Posebno su oslabljeni neigranjem sjajnog Manu Ginobilija koji je povređen. Mislim da je Fila sposobna da pobedi San Antonio koji mislim da neće izdržati tempo koji bude nametnuo domaćin. Uzimam konačnu pobedu Philadelphije.... Quote Share this post Link to post Share on other sites