statisticar 7 Posted February 10, 2012 a je ladno :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 10, 2012 a je ladno :) Nešto si plav u licu..mora da je od hladnoće Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 10, 2012 Dobro veče Ja i ti u H2H Ne bi Colorado igrao za pare danas. Iako je bitan susret za njih i trebali bi tući..obzirom da igraju s Carolinom bit će tu punoo isključenja za Avalanche. I ja sam ga gledao za odigrat za natjecanja i za kladu, al nešto me povuklo da ne igram Sad pozdravljam sve uspavane ljepotane i ljepotice i odj.bavam iz kafea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 10, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 10, 2012 pozdrav narode moji vecerasnji favoriti su 1,trabzon daje 2 gola 2. selta 1 3 southend 1 4 linz 1x dodaj jos APOEL 1 i Wolfsburg 3+ Pozdrav svima! APOEL vec 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 10, 2012 Ja i ti u H2H Ne bi Colorado igrao za pare danas. Iako je bitan susret za njih i trebali bi tući..obzirom da igraju s Carolinom bit će tu punoo isključenja za Avalanche. I ja sam ga gledao za odigrat za natjecanja i za kladu, al nešto me povuklo da ne igram Sad pozdravljam sve uspavane ljepotane i ljepotice i odj.bavam iz kafea jel to ides banetu otet "curu" Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 10, 2012 pozdrav svima do veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 10, 2012 dobro veceee! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 10, 2012 a je ladno :) U Puli trenutno bura dosegla svoj vrhunac ove godine,a možda i ikada..Ovako nešto još nisam doživio!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 10, 2012 Elton John našao novog supruga baš u periodu dok nema Baneta na forumu.. Velika steta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 10, 2012 ima li kakvih prijedlog za NHL veceras... u zadnje vrijeme sve neki nenormalni rezultati.. a bas su bili fino krenuli do unazad 15 dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 10, 2012 ima li kakvih prijedlog za NHL veceras... u zadnje vrijeme sve neki nenormalni rezultati.. a bas su bili fino krenuli do unazad 15 dana Moj prijedlog ako je takva situacija - zaobidji NHL dok se malo bura ne smiri Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 10, 2012 prvi prijedlog prosao trabzon daje 2 gola a dao 4 :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted February 10, 2012 dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 10, 2012 ima li kakvih prijedlog za NHL veceras... u zadnje vrijeme sve neki nenormalni rezultati.. a bas su bili fino krenuli do unazad 15 dana Meni je to zadnje vrijeme od kad sam prvi put vidio NHL u ponudama kladionice!! Quote Share this post Link to post Share on other sites