c4nton4 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a je ladno :) Nešto si plav u licu..mora da je od hladnoće Quote
c4nton4 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dobro veče Ja i ti u H2H Ne bi Colorado igrao za pare danas. Iako je bitan susret za njih i trebali bi tući..obzirom da igraju s Carolinom bit će tu punoo isključenja za Avalanche. I ja sam ga gledao za odigrat za natjecanja i za kladu, al nešto me povuklo da ne igram Sad pozdravljam sve uspavane ljepotane i ljepotice i odj.bavam iz kafea Quote
emir1983 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 pozdrav narode moji vecerasnji favoriti su 1,trabzon daje 2 gola 2. selta 1 3 southend 1 4 linz 1x dodaj jos APOEL 1 i Wolfsburg 3+ Pozdrav svima! APOEL vec 2-0 Quote
Nadrealista Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ja i ti u H2H Ne bi Colorado igrao za pare danas. Iako je bitan susret za njih i trebali bi tući..obzirom da igraju s Carolinom bit će tu punoo isključenja za Avalanche. I ja sam ga gledao za odigrat za natjecanja i za kladu, al nešto me povuklo da ne igram Sad pozdravljam sve uspavane ljepotane i ljepotice i odj.bavam iz kafea jel to ides banetu otet "curu" Quote
baptista Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a je ladno :) U Puli trenutno bura dosegla svoj vrhunac ove godine,a možda i ikada..Ovako nešto još nisam doživio!! Quote
PERKAN Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Elton John našao novog supruga baš u periodu dok nema Baneta na forumu.. Velika steta... Quote
Nadrealista Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ima li kakvih prijedlog za NHL veceras... u zadnje vrijeme sve neki nenormalni rezultati.. a bas su bili fino krenuli do unazad 15 dana Quote
liliputanac Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ima li kakvih prijedlog za NHL veceras... u zadnje vrijeme sve neki nenormalni rezultati.. a bas su bili fino krenuli do unazad 15 dana Moj prijedlog ako je takva situacija - zaobidji NHL dok se malo bura ne smiri Quote
liliputanac Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 prvi prijedlog prosao trabzon daje 2 gola a dao 4 :) Quote
baptista Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ima li kakvih prijedlog za NHL veceras... u zadnje vrijeme sve neki nenormalni rezultati.. a bas su bili fino krenuli do unazad 15 dana Meni je to zadnje vrijeme od kad sam prvi put vidio NHL u ponudama kladionice!! Quote
Recommended Posts