c4nton4 20 Posted February 11, 2012 Al mi se bljuje od ove Unibet kladionice..njihove nikakve ponude i još jadnijih kvota :35shit: Sa ovim kiksom Barca se definitivno oprostila od titule....+10 za real je nedostizno Već mi je dosta Barce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 11, 2012 I Španjolci treći put za redom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 11, 2012 Sa ovim kiksom Barca se definitivno oprostila od titule....+10 za real je nedostizno sad se treba cuvat Reala jer ce i oni koji put kiksati cisto za kladionicu jer imaju veliku prednost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 11, 2012 sad se treba cuvat Reala jer ce i oni koji put kiksati cisto za kladionicu jer imaju veliku prednost Na njih jedino igram over golova, a na pobjedu rijetko, jer je kvota neupotrebljiva Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 11, 2012 Na njih jedino igram over golova, a na pobjedu rijetko, jer je kvota neupotrebljiva ili da ce biti barem jedan gol u prvih pola sata. Na Barcu veceras bila kvota 1,85 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 11, 2012 Na njih jedino igram over golova, a na pobjedu rijetko, jer je kvota neupotrebljiva pa zna u gostima bit i do 1.30 a ti volis takve za piramide Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 11, 2012 pa zna u gostima bit i do 1.30 a ti volis takve za piramide hehe... slabo ih odigram, vise volim golove.... ali dok ima ovih Norvezana, ne treba mi nijedan par sto se over golova tice ili da ce biti barem jedan gol u prvih pola sata. Na Barcu veceras bila kvota 1,85 Bravo Emire... tebe bas to dobro ide Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 12, 2012 Laku noc... Quote Share this post Link to post Share on other sites