Dinno 10 Posted February 12, 2012 Ako su uporista poznata zasto ne lupite kontranapad? Dobar dan ostatku Pitaj Nadrealistu... meni se svidja ovaj napad Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted February 12, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 12, 2012 Pozdrav svima. Obavljena i druga današnja runda čišćenja. Ako nastavi padati ovim tempom, bit će još posla do navečer... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2012 Što se veselim narednim turama čišćenja Idem ubacit nekoliko odrezaka pa lopaten sie Auf Wiedersehen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 12, 2012 Dobar dan :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 12, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 12, 2012 Jutro,u Puli nočas opet zabijelilo!! Sva sreća malo pa ne moram lopatarit ispred kuće!! ti to nas nasao zezati na svu muku nekom je zivot majka , a nekom maćeha Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 12, 2012 ovaj snijeg stvarno vise nije nimalo zanimljiv meni je sad najbolji!zavrsio lopatanje a onda mal nisam zaspo na njemu uzivancija kakvo ljeto zakon je spavati na snijegu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted February 12, 2012 pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 12, 2012 Dobar (snezni i ledeni ) dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2012 meni je sad najbolji!zavrsio lopatanje a onda mal nisam zaspo na njemu uzivancija kakvo ljeto zakon je spavati na snijegu! Samo ti leži na snijegu. Smrznu li ti se jaja imat ćeš produženi pubertet Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2012 Kako ovaj snijeg pada..Očistiš pa pogledaš van i izdeprimiraš se kako brzo se nulificirao sav posao netom napravljen Quote Share this post Link to post Share on other sites