okky 0 Posted February 12, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2012 pozdrav svima :icon_neutral: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 12, 2012 Nadrealisto, ajde postavljaj par sta cekas vise danas eno ostavio sam ti ja, da se ne patis Kako ovaj snijeg pada..Očistiš pa pogledaš van i izdeprimiraš se kako brzo se nulificirao sav posao netom napravljen pozdrav deprimirani , ja odoh sad do kladione uplatiti jedan prejaki singl (ful ulog), a onda odoh nesto popiti na svu ovu muku i sneznu mecavu poz do nocas Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2012 Nadrealisto, ajde postavljaj par sta cekas vise danas eno ostavio sam ti ja, da se ne patis pozdrav deprimirani , ja odoh sad do kladione uplatiti jedan prejaki singl (ful ulog), a onda odoh nesto popiti na svu ovu muku i sneznu mecavu poz do nocas Javit ću tvojoj kladi da ne prima oklade od tebe na Capitalse i na Sharkse Poz i od mene do noćas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 12, 2012 Nadrealisto, ajde postavljaj par sta cekas vise danas eno ostavio sam ti ja, da se ne patis poz do nocas postavit cu veceras oko 10... sad mi nesto mrsko Quote Share this post Link to post Share on other sites
CaStRoF 0 Posted February 12, 2012 hehe, inter zaribo ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted February 12, 2012 hebo inter Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 12, 2012 postavit cu veceras oko 10... sad mi nesto mrsko mrsko ti snijeg cistiti al da ti je i ovo mrsko to jos nisam cuo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 12, 2012 Dobro večer svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 12, 2012 mrsko ti snijeg cistiti al da ti je i ovo mrsko to jos nisam cuo koje ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 12, 2012 dobra vecer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 12, 2012 hebo inter Ja ga nisam stigao uplatiti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted February 12, 2012 Ja ga nisam stigao uplatiti... i Real gubi Quote Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted February 12, 2012 neda mi se više danas... laku noć birtijaši :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites