Jump to content

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ne znam koliko pametno je danas se zaletavati na Napoli...

2008/09

Chievo - Napoli 2:1

Napoli - Chievo 3:0

2009/10

Napoli - Chievo 2:0

Chievo - Napoli 1:2

2010/11

Napoli - Chievo 1:3

Chievo - Napoli 2:0

2011/12

Chievo - Napoli 1:0

Iako po nekoj logici izgleda da bi danas Napoli trebao dobiti, da poravnaju na 4-4, lako moguće je i da Chievo opet dobije, pa da Napoli iduće sezone dobije obje utakmice, pa da bude 5-5. Iako ne vjerujem u takav rasplet, i mislim da će ipak Napoli dobiti, ne mogu a da ne probam...

Po meni se tu jedinica ne igra, 2 je @ 7.80 u super šansi u SS :48thumbsup:

Posted
  On 2/13/2012 at 2:37 PM, 'Davor_92' said:

2008/09

Chievo - Napoli 2:1

Napoli - Chievo 3:0

2009/10

Napoli - Chievo 2:0

Chievo - Napoli 1:2

2010/11

Napoli - Chievo 1:3

Chievo - Napoli 2:0

2011/12

Chievo - Napoli 1:0

Iako po nekoj logici izgleda da bi danas Napoli trebao dobiti, da poravnaju na 4-4, lako moguće je i da Chievo opet dobije, pa da Napoli iduće sezone dobije obje utakmice, pa da bude 5-5. Iako ne vjerujem u takav rasplet, i mislim da će ipak Napoli dobiti, ne mogu a da ne probam...

superšansa se veže s još pet kombinacija pa je to besmisleno. Radije kombiniraš običnu kvotu s nekim favoritom.

Chievo to dobiva

Posted
  On 2/13/2012 at 10:16 AM, 'Nadrealista' said:

vec 5 kola ja vicem za napoli da bi trebo dobit a nikako da dobije.. dok se malo ne poprave bjezim od njih

baš to pa dobri su al nejde im

ja sam danas stavio na njih u klađi makar nemaju dobar omjer u zadnje 3 tekme s chievom :50yes:

jebeš logiku ja sam kockar a napoli se zajebavo ali danas ima da zagrizu pobijedu :icon_razz:

Posted
  On 2/13/2012 at 2:46 PM, 'west ham gse' said:

baš to pa dobri su al nejde im

ja sam danas stavio na njih u klađi makar nemaju dobar omjer u zadnje 3 tekme s chievom :50yes:

jebeš logiku ja sam kockar a napoli se zajebavo ali danas ima da zagrizu pobijedu :icon_razz:

Obzirom da su u subotu povratkom s individualnog treninga sudjelovali u saobraćajki; Aronica, Dossena, Hamsik, Pandev, Lavezzi i još trojica juniora..samo igraj

E, da..Cannavara da ne spominjem

Posted
  On 2/13/2012 at 2:37 PM, 'Davor_92' said:

Ako ti se već igra duja , u Germanie,Lutrije i hattricka je tečaj 8.00 na Chievo.

Dobar dan svima :57bye:

Posted
  On 2/13/2012 at 2:54 PM, 'c4nton4' said:

Obzirom da su u subotu povratkom s individualnog treninga sudjelovali u saobraćajki; Aronica, Dossena, Hamsik, Pandev, Lavezzi i još trojica juniora..samo igraj

E, da..Cannavara da ne spominjem

Čudna je situacija u zadnje vrijeme u tom Napoliju ...mafija nastoji nogomet staviti pod svoje okrilje ,čitao sam da su prijetili nekim nogometnim djelatnicima i ne vjerujem da je igračima ugodno živjeti a ni igrati u takvom okruženju.
Posted
  On 2/13/2012 at 2:42 PM, 'c4nton4' said:

superšansa se veže s još pet kombinacija pa je to besmisleno. Radije kombiniraš običnu kvotu s nekim favoritom.

Chievo to dobiva

vezao sam to s još 5 parova s kvotama 1.05-1.15 :50yes: bilo bi interesantno da Chievo dobije, a Maccabi izgubi :icon_wink:

Posted

Naziv kladionice: Bet365

Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 14:00

Naziv para: JK Talinna Kalev v Kivioli Tamme Auto

Tip para: Over 2,5 goals

Tečaj: 1.570

Ev. dobitak: 6.570

Ev. gubitak: 1.570

FT 4:2

ja sam za danas zavrsio :icon_biggrin: