mostovoj 44 Posted February 13, 2012 Nisam znao da imate uopće električnu struju u Ivancu, kamoli 3D kino Skoro si u pravu. Bili smo u Cinestaru u Varazdinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 13, 2012 Laku noc svima.....da dremnem,pa sutra na koncert Cetinskog u Areni.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 13, 2012 Dobro vece! Ima li kakav zicer za nocno pracenje? Mozda nadrealista zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 13, 2012 (edited) Montreal i ? SAmo Montreal. Susret koji moraju dobit. Skoro si u pravu. Bili smo u Cinestaru u Varazdinu. Jesi bio u IMAXU? Povedi klince na IMAX 3D, ekran je ogroman pa ne vidiš rubove. Ja sam bio na običan 3D i nisam impresioniran, premali ekran pa nije tolki doživljaj. IMAX bolja solucija Bila je jedna špica za dokumentarac Born to be wild prije nekog filma koji sam gledo u IMAXU i ta kratka najava je bila najbolji 3D koji sam ikad vidio..imao sam dojam da su stvarno ispred mene. Edited February 13, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 13, 2012 Jesi bio u IMAXU? Povedi klince na IMAX 3D, ekran je ogroman pa ne vidiš rubove. Ja sam bio na običan 3D i nisam impresioniran, premali ekran pa nije tolki doživljaj. IMAX bolja solucija Bila je jedna špica za dokumentarac Born to be wild prije nekog filma koji sam gledo u IMAXU i ta kratka najava je bila najbolji 3D koji sam ikad vidio..imao sam dojam da su stvarno ispred mene. Mislim da u Varazdinu nema IMAX, ali ovo je bilo u Extrem dvorani i platno je ogromno. Doslovce preveliko za prvih 10 redova. Ja ne vidim nacin da se to gleda iz te blizine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 13, 2012 Pogledajte ovo... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&dd=13&nav_id=582336 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 13, 2012 Laku noc svima.....da dremnem,pa sutra na koncert Cetinskog u Areni.... Ako je pulska vec si trebao krenuti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 13, 2012 Mislim da u Varazdinu nema IMAX, ali ovo je bilo u Extrem dvorani i platno je ogromno. Doslovce preveliko za prvih 10 redova. Ja ne vidim nacin da se to gleda iz te blizine. IMAX je samo u Zagrebu za sad. Ipak je ta razdaljina pretjeran zalogaj za tvoj Wartburg pa ćeš morat sačekat nekih desetak godina da IMAX tehnologija zastari i Metropola je donira bivšoj prijestolnici Pogledajte ovo... http://www.b92.net/s...3&nav_id=582336 Ovo ako je istina svaka im čast na gluposti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 13, 2012 momci uživajte dok možete (dok Nadrealisti ne proradi internet ) jel ti poznata recenica, kad macke nema misevi kolo vode Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted February 13, 2012 Dobro vece! Ima li kakav zicer za nocno pracenje? Mozda nadrealista zna mislis mozda je od nekog prepisao par laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 13, 2012 IMAX je samo u Zagrebu za sad. Ipak je ta razdaljina pretjeran zalogaj za tvoj Wartburg pa ćeš morat sačekat nekih desetak godina da IMAX tehnologija zastari i Metropola je donira bivšoj prijestolnici Wartburg sam prodao jos prosle godine i kupio Ladu samaru. To juri , to ludo... Zvijer Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 13, 2012 A sad je vec i vrijeme za jedan laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 13, 2012 Wartburg sam prodao jos prosle godine i kupio Ladu samaru. To juri , to ludo... Zvijer Trebao si uzet Nivu. Ipak je snijega ko u Rusiji, a ujedno je obiteljski auto i prolazi kroz zidove Gledam ove umorne Sharkse protiv Capitalsa koji bez Backstroma izgledaju smiješno. Moguće da se Green vrati, al teško. Da nisam vidio onu otužnu predstavu sinoć protiv Bluesa, San Jose bi bio moj pick A sad je vec i vrijeme za jedan laku noc Kraš Express prije spavanja! Noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 13, 2012 jel ti poznata recenica, kad macke nema misevi kolo vode misliš na ? Quote Share this post Link to post Share on other sites