PERKAN 18 Posted February 13, 2012 Pironkova zasad vodi .Solidna @ 1.50 na nju . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 13, 2012 Ne znam koliko pametno je danas se zaletavati na Napoli... 2008/09 Chievo - Napoli 2:1 Napoli - Chievo 3:0 2009/10 Napoli - Chievo 2:0 Chievo - Napoli 1:2 2010/11 Napoli - Chievo 1:3 Chievo - Napoli 2:0 2011/12 Chievo - Napoli 1:0 Iako po nekoj logici izgleda da bi danas Napoli trebao dobiti, da poravnaju na 4-4, lako moguće je i da Chievo opet dobije, pa da Napoli iduće sezone dobije obje utakmice, pa da bude 5-5. Iako ne vjerujem u takav rasplet, i mislim da će ipak Napoli dobiti, ne mogu a da ne probam... Po meni se tu jedinica ne igra, 2 je @ 7.80 u super šansi u SS Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 13, 2012 Ne znam koliko pametno je danas se zaletavati na Napoli... 2008/09 Chievo - Napoli 2:1 Napoli - Chievo 3:0 2009/10 Napoli - Chievo 2:0 Chievo - Napoli 1:2 2010/11 Napoli - Chievo 1:3 Chievo - Napoli 2:0 2011/12 Chievo - Napoli 1:0 Iako po nekoj logici izgleda da bi danas Napoli trebao dobiti, da poravnaju na 4-4, lako moguće je i da Chievo opet dobije, pa da Napoli iduće sezone dobije obje utakmice, pa da bude 5-5. Iako ne vjerujem u takav rasplet, i mislim da će ipak Napoli dobiti, ne mogu a da ne probam... Po meni se tu jedinica ne igra, 2 je @ 7.80 u super šansi u SS superšansa se veže s još pet kombinacija pa je to besmisleno. Radije kombiniraš običnu kvotu s nekim favoritom. Chievo to dobiva Quote Share this post Link to post Share on other sites
west ham gse 0 Posted February 13, 2012 vec 5 kola ja vicem za napoli da bi trebo dobit a nikako da dobije.. dok se malo ne poprave bjezim od njih baš to pa dobri su al nejde im ja sam danas stavio na njih u klađi makar nemaju dobar omjer u zadnje 3 tekme s chievom jebeš logiku ja sam kockar a napoli se zajebavo ali danas ima da zagrizu pobijedu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 13, 2012 baš to pa dobri su al nejde im ja sam danas stavio na njih u klađi makar nemaju dobar omjer u zadnje 3 tekme s chievom jebeš logiku ja sam kockar a napoli se zajebavo ali danas ima da zagrizu pobijedu Obzirom da su u subotu povratkom s individualnog treninga sudjelovali u saobraćajki; Aronica, Dossena, Hamsik, Pandev, Lavezzi i još trojica juniora..samo igraj E, da..Cannavara da ne spominjem Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 13, 2012 Ne znam koliko pametno je danas se zaletavati na Napoli... Iako po nekoj logici izgleda da bi danas Napoli trebao dobiti, da poravnaju na 4-4, lako moguće je i da Chievo opet dobije, pa da Napoli iduće sezone dobije obje utakmice, pa da bude 5-5. Iako ne vjerujem u takav rasplet, i mislim da će ipak Napoli dobiti, ne mogu a da ne probam... Po meni se tu jedinica ne igra, 2 je @ 7.80 u super šansi u SS Ako ti se već igra duja , u Germanie,Lutrije i hattricka je tečaj 8.00 na Chievo. Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 13, 2012 Obzirom da su u subotu povratkom s individualnog treninga sudjelovali u saobraćajki; Aronica, Dossena, Hamsik, Pandev, Lavezzi i još trojica juniora..samo igraj E, da..Cannavara da ne spominjem Čudna je situacija u zadnje vrijeme u tom Napoliju ...mafija nastoji nogomet staviti pod svoje okrilje ,čitao sam da su prijetili nekim nogometnim djelatnicima i ne vjerujem da je igračima ugodno živjeti a ni igrati u takvom okruženju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cesena 0 Posted February 13, 2012 briga me za napoli ja sam uz cesenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 13, 2012 superšansa se veže s još pet kombinacija pa je to besmisleno. Radije kombiniraš običnu kvotu s nekim favoritom. Chievo to dobiva vezao sam to s još 5 parova s kvotama 1.05-1.15 bilo bi interesantno da Chievo dobije, a Maccabi izgubi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 13, 2012 Ako ti se već igra duja , u Germanie,Lutrije i hattricka je tečaj 8.00 na Chievo. izađi ti van iz kuće po ovakvom vremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 13, 2012 Dobija Napoli... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 13, 2012 Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: JK Talinna Kalev v Kivioli Tamme Auto Tip para: Over 2,5 goals Tečaj: 1.570 Ev. dobitak: 6.570 Ev. gubitak: 1.570 FT 4:2 ja sam za danas zavrsio Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted February 13, 2012 Dobar dan svima tebi vece Quote Share this post Link to post Share on other sites