selektor3 1 Posted February 14, 2012 pozdrav jeste li trplali na detroit danas? lovi rekord pobijeda na domačem terenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 14, 2012 ja jesam, barem sa money line-om Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 14, 2012 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 14, 2012 S ovom porukom zaokružujem 900 postova Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 14, 2012 laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 14, 2012 Odlican koncert Cetinskog u Areni,upravo stigoh,prilicno sam zadovoljan..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2012 laku noc svima... mislio sam se zabavit uz NHL na ESPN-u al ljigavci prenose popisanu koledž košarku... sad iz principa odoh da spavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 15, 2012 (edited) Ma zaljubljen je i Cantona samo neće da prizna pa da ispadne mekušac cantona- http://www.imdb.com/title/tt0988595/ Davor izvadio jedan blockbuster iz svoje studoške vaginete ja moram naci kako se zove jedan lik na sport klubu koji je renosi hokej prosle sezone , a prenosi i MMa borbe, covek veze sa zivotom nema, a ponavlja te jedno isto i ono sto je logicno svima Teško da uleti neki dobar komentator na regionalnim programima. Čak i ovi ameri nekad izvale gluparije Leverkusen - Barcelona 1/1 @17.00 bet365 Vredi li ? Ne. Izgubit će 3-1 laku noc svima... mislio sam se zabavit uz NHL na ESPN-u al ljigavci prenose popisanu koledž košarku... sad iz principa odoh da spavam Evo ti pa uživaj. Svi linkovi rade: Chanfeed Edited February 15, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 15, 2012 Davor izvadio jedan blockbuster iz svoje studoške vaginete Teško da uleti neki dobar komentator na regionalnim programima. Čak i ovi ameri nekad izvale gluparije Ne. Izgubit će 3-1 Evo ti pa uživaj. Svi linkovi rade: Chanfeed Hvala na obavesti. I to je bilo iz 2 u 2 Nego citam danas kafanu, ufatili te mangupi u masinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 15, 2012 Hvala na obavesti. I to je bilo iz 2 u 2 Nego citam danas kafanu, ufatili te mangupi u masinu Šta ne spavaš? Čujem da je noć u Valjevu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 15, 2012 Šta ne spavaš? Čujem da je noć u Valjevu sad cu jos malo, jes izveo danas cupi na neku vecericu i pice? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 15, 2012 sad cu jos malo, jes izveo danas cupi na neku vecericu i pice? Evo, baš došao s Barbadosa. Tamo sam bio sa svoje tri žene i njihovim majkama. Dug dan za mene. TI? Gledam dal ova tužna Tampa može naštetit Senatorsima. Nisam pratio susret pa nisam siguran dal ulagat koji talir na to Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 15, 2012 Evo, baš došao s Barbadosa. Tamo sam bio sa svoje tri žene i njihovim majkama. Dug dan za mene. TI? ih, pa nikad nista konkretno sve pricas u alegorijama ja zajebao sam nesto ovih dana tako da duga prica Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 15, 2012 ih, pa nikad nista konkretno sve pricas u alegorijama ja zajebao sam nesto ovih dana tako da duga prica Dobrodošao u klub. Quote Share this post Link to post Share on other sites