Sasa 3 Posted February 15, 2012 Imam skor u H2H 0/5 i 0 bodova, stvarno neverovatno. a i ostalim takmicenjima sam fulja do dna da li se jos nekom desava da kad nema volju i da masi jednostavno tipove Zar ima tu nesto novo to se zove crna serija i vjeruj mi svima se to desava... Pa da toga nema kladionice bi bile zatvorene Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 15, 2012 Zar ima tu nesto novo to se zove crna serija i vjeruj mi svima se to desava... Pa da toga nema kladionice bi bile zatvorene hvala Bogu pa mu se sad desava kako bi da je ko meni kad najvise ne treba pred sami kraj meseca! narode sta se desava u slucaju predaje jel se novi tip postavlja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 15, 2012 Imam skor u H2H 0/5 i 0 bodova, stvarno neverovatno. a i ostalim takmicenjima sam fulja do dna da li se jos nekom desava da kad nema volju i da masi jednostavno tipove Pozdrav svima! Ne ocajavaj kolega,dok jednom ne smrkne drugom svane!Tako to ide u sportskom kladjenju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2012 Imam skor u H2H 0/5 i 0 bodova, stvarno neverovatno. a i ostalim takmicenjima sam fulja do dna da li se jos nekom desava da kad nema volju i da masi jednostavno tipove meni je ovaj mjesec nidje veze i na takmicenjima i za lovu sto se tice kladionice... najbolje kad prvih nekoliko dana u mjesecu fino krene pa dobijes volju da igras, ovako samo bezveze lupam tipove... al svakoj seriji dodje kraj pa ce tako i ovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 15, 2012 hvala Bogu pa mu se sad desava kako bi da je ko meni kad najvise ne treba pred sami kraj meseca! narode sta se desava u slucaju predaje jel se novi tip postavlja? Naravno da ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2012 narode sta se desava u slucaju predaje jel se novi tip postavlja? zavisi kako kladionica racuna taj par... neke ga racunaju kao ponisten a neke kao pobjeda naravno igraca koji nije predao mec Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 15, 2012 zavisi kako kladionica racuna taj par... neke ga racunaju kao ponisten a neke kao pobjeda naravno igraca koji nije predao mec postavio sam u H2H kladionica Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 15, 2012 postavio sam u H2H kladionica Expekt I velis sad nek ti jos i provjeri kako se tamo to gleda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 15, 2012 Dobro vece! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2012 postavio sam u H2H kladionica Expekt da se ne bi ti i ja zajebavali postavi rezervni par za svaki slucaj pa nek tuto odlucuje koji ce ti priznat Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2012 Imam skor u H2H 0/5 i 0 bodova, stvarno neverovatno. a i ostalim takmicenjima sam fulja do dna da li se jos nekom desava da kad nema volju i da masi jednostavno tipove Mene nije loše krenulo na svim poljima. A gledam tabele Hazardera i Expekt lige i na obe sam za jedno mesto ispod za nagrade, da je sad kraj meseca baš bi bio maler, u tom slučaju bolje da si zadnji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 15, 2012 Dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted February 15, 2012 veče, veče Quote Share this post Link to post Share on other sites