micha Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Poslao sam Dwizu poruku da tamo objavi o toj mojoj inaguraciji., pa ako bude sve na vreme ja danas ulazim umesto Baptiste da postavim par koji mi je poslao, pošto nemože on da postavi , a i nemože niko umesto njega. Počinje u 16:00, tako da do 15:30 imam vremena. Quote
Sasa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 01:00 New York Rangers - Chicago Blackhawks Pobjednik (OT i penali se računaju) Tip: Chicago Blackhawks Kvota: 2.30 Kladionica: Expekt Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 02:00 St.Louis Blues - New York Islanders, Additional Game Totals Tip: Over 5.5 Kvota: 2.30 Kladionica: Bet365 6 i vise golova na utakmici - uracunati produzeci. Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 01:00 New York Rangers - Chicago Blackhawks Pobjednik (OT i penali se računaju) Tip: Chicago Blackhawks Kvota: 2.30 Kladionica: Expekt FT 2:4 Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 02:00 St.Louis Blues - New York Islanders, Additional Game Totals Tip: Over 5.5 Kvota: 2.30 Kladionica: Bet365 6 i vise golova na utakmici - uracunati produzeci. FT 5:1 Za danas od mene +260 bodova... Quote
Dwiz Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Poslao sam Dwizu poruku da tamo objavi o toj mojoj inaguraciji., pa ako bude sve na vreme ja danas ulazim umesto Baptiste da postavim par koji mi je poslao, pošto nemože on da postavi , a i nemože niko umesto njega. Počinje u 16:00, tako da do 15:30 imam vremena. Evo objavio sam da si ti kapetan, pa možeš napraviti zamjene. Quote
Recommended Posts