Banega 12 Posted February 17, 2012 ono sto ce i tebe kad se otrijeznis ti si me ufatio nesto da me karaš ovde po kafani Znaš onaj vic; što imaju zajedničko zagoreni kruh, utopljenik i trudnica? znam, kasno prijatelju, dobar vic Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 17, 2012 ti si me ufatio nesto da me karaš ovde po kafani znam, kasno prijatelju, dobar vic Da, kasno je izvađen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 17, 2012 kad upadne ova gologuzija kod mene sad u sobu ja odlazim, napustam vas do sutra , tj kasno nocas, idem malo videt sta ima po varosi, mada je fulja, sad sam ja bio nesto u gradu nebitno zbog ceg, ,al mozda naleti sta u medjuvremenu .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 17, 2012 sta teb muci prijatelju? Muci me sto volim Inter i gledam kako propadaju s ovim majmunom na klupi,a kakav tim imaju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 17, 2012 kad upadne ova gologuzija kod mene sad u sobu ja odlazim, napustam vas do sutra , tj kasno nocas, idem malo videt sta ima po varosi, mada je fulja, sad sam ja bio nesto u gradu nebitno zbog ceg, ,al mozda naleti sta u medjuvremenu .. Reko si jučer da ideš u grad na poštu podignut lutku za napuhavanje naručenu s ebaya. Šteta što nije bilo ženskih modela, al jbg, bit će bolje iduće godine. Provedi se Muci me sto volim Inter i gledam kako propadaju s ovim majmunom na klupi,a kakav tim imaju... I ja sam Interista. Počelo s Ronaldom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 17, 2012 Muci me sto volim Inter i gledam kako propadaju s ovim majmunom na klupi,a kakav tim imaju... opustejno Reko si jučer da ideš u grad na poštu podignut lutku za napuhavanje naručenu s ebaya. Šteta što nije bilo ženskih modela, al jbg, bit će bolje iduće godine. Provedi se I ja sam Interista. Počelo s Ronaldom odoh sad, tako je, samo lutke rokam. pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 17, 2012 Chuck Norris ne misli na torticu......Tortica misli na njega... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 17, 2012 Večer!! Odnese mi Inter lovu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 17, 2012 Večer!! Odnese mi Inter lovu!! Nesto s ekrupno desava sa tom ekipom.... mislim da od sutra nemaju trenera, jer ovo sto se desava sa Intereom zadnjih 4-5 utakmica je katastrofa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 17, 2012 Laku noc svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 17, 2012 Laku noc svima.. Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 17, 2012 Laku noc a sta ti cekas Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 17, 2012 ...Penju se Mujo i Haso na visoku planinu.Pa od jednom Haso:"ŠšššŠŠŠš", Mujo:"Cuti Haso receš kad se popnemo".Proslo 5 sati ,opet Haso:"ŠŠšššŠŠŠšš", Mujo:"Cuti Haso receš kad se popnemo".Popeli se oni kaze Mujo:"Reci sada šta si hteo"..Haso:"ŠŠššŠŠšator smo zaboravili"....Silaze oni nazad, pa opet Haso:"ŠŠŠŠššššššŠŠŠ",Mujo:"Cuti Haso receš kad sidjemo"..nakon nekog vremena opet Haso:"ŠŠŠšššŠŠŠš"..Mujo:"Cuti Haso receš kad sidjemo!!!!".Proslo 5 sati sišli oni kaze Mujo:"Reci sada šta si htjeo"...Haso:"ŠšŠššalio sam se"!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 17, 2012 da je bio Delic ne bi ni gema uzeo! Ne diraj Delica dijete drago...Vjerovatno se ni rodio nisi kada je Delic dobio ovog Del Potra...samo da podsjetim: 18.04.06 1. kolo Amer Delic Juan Martin Del Potro 7-64, 6-4 Bermuda Kad je der'o ovog Del Potra, ti si vjerovatno vozio tutu u rikverc i sve govorio mig mig :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 17, 2012 Ne diraj Delica dijete drago...Vjerovatno se ni rodio nisi kada je Delic dobio ovog Del Potra...samo da podsjetim: 18.04.06 1. kolo Amer Delic Juan Martin Del Potro 7-64, 6-4 Bermuda Kad je der'o ovog Del Potra, ti si vjerovatno vozio tutu u rikverc i sve govorio mig mig :) Ne diraj Delica dijete drago...Vjerovatno se ni rodio nisi kada je Delic dobio ovog Del Potra...samo da podsjetim: 18.04.06 1. kolo Amer Delic Juan Martin Del Potro 7-64, 6-4 Bermuda Kad je der'o ovog Del Potra, ti si vjerovatno vozio tutu u rikverc i sve govorio mig mig :) koji je delic na rang listi???????????????????? a koij Troicki??? toliko o njegovoj igri!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites