Jump to content

Recommended Posts

Posted

ono sto ce i tebe kad se otrijeznis :77tooth::48thumbsup:

ti si me ufatio nesto da me karaš ovde po kafani :18drunk:

Znaš onaj vic; što imaju zajedničko zagoreni kruh, utopljenik i trudnica?

znam, kasno prijatelju, dobar vic

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kad upadne ova gologuzija kod mene sad u sobu ja odlazim, napustam vas do sutra , tj kasno nocas, idem malo videt sta ima po varosi, mada je fulja, sad sam ja bio nesto u gradu nebitno zbog ceg, ,al mozda naleti sta u medjuvremenu ..

Posted

kad upadne ova gologuzija kod mene sad u sobu ja odlazim, napustam vas do sutra , tj kasno nocas, idem malo videt sta ima po varosi, mada je fulja, sad sam ja bio nesto u gradu nebitno zbog ceg, ,al mozda naleti sta u medjuvremenu ..

Reko si jučer da ideš u grad na poštu podignut lutku za napuhavanje naručenu s ebaya. Šteta što nije bilo ženskih modela, al jbg, bit će bolje iduće godine. Provedi se :57bye:

Muci me sto volim Inter i gledam kako propadaju s ovim majmunom na klupi,a kakav tim imaju...

I ja sam Interista. Počelo s Ronaldom
Posted

Muci me sto volim Inter i gledam kako propadaju s ovim majmunom na klupi,a kakav tim imaju...

opustejno

Reko si jučer da ideš u grad na poštu podignut lutku za napuhavanje naručenu s ebaya. Šteta što nije bilo ženskih modela, al jbg, bit će bolje iduće godine. Provedi se :57bye:

I ja sam Interista. Počelo s Ronaldom

odoh sad, tako je, samo lutke rokam. pozdrav

Posted

Večer!! Odnese mi Inter lovu!! :smile_redcard:

Nesto s ekrupno desava sa tom ekipom.... mislim da od sutra nemaju trenera, jer ovo sto se desava sa Intereom zadnjih 4-5 utakmica je katastrofa

Posted
‎...Penju se Mujo i Haso na visoku planinu.Pa od jednom Haso:"ŠšššŠŠŠš", Mujo:"Cuti Haso receš kad se popnemo".Proslo 5 sati ,opet Haso:"ŠŠšššŠŠŠšš", Mujo:"Cuti Haso receš kad se popnemo".Popeli se oni kaze Mujo:"Reci sada šta si hteo"..Haso:"ŠŠššŠŠšator smo zaboravili"....Silaze oni nazad, pa opet Haso:"ŠŠŠŠššššššŠŠŠ",Mujo:"Cuti Haso receš kad sidjemo"..nakon nekog vremena opet Haso:"ŠŠŠšššŠŠŠš"..Mujo:"Cuti Haso receš kad sidjemo!!!!".Proslo 5 sati sišli oni kaze Mujo:"Reci sada šta si htjeo"...Haso:"ŠšŠššalio sam se"!!!!!!!!
Posted

Ne diraj Delica dijete drago...Vjerovatno se ni rodio nisi kada je Delic dobio ovog Del Potra...samo da podsjetim:

18.04.06 1. kolo Amer Delic Juan Martin Del Potro 7-64, 6-4 Posted ImageBermuda

Kad je der'o ovog Del Potra, ti si vjerovatno vozio tutu u rikverc i sve govorio mig mig :)

Ne diraj Delica dijete drago...Vjerovatno se ni rodio nisi kada je Delic dobio ovog Del Potra...samo da podsjetim:

18.04.06 1. kolo Amer Delic Juan Martin Del Potro 7-64, 6-4 Posted ImageBermuda

Kad je der'o ovog Del Potra, ti si vjerovatno vozio tutu u rikverc i sve govorio mig mig :)

koji je delic na rang listi???????????????????? a koij Troicki??? toliko o njegovoj igri!!!!