Jump to content

Recommended Posts

Posted

molim i ja izmjenu od sutra, za danas ću postaviti još par, inače imam jako malo vremena i vidim i sam da ne postavljam dobre parove (vidi se po rezultatima).

Prijavit ću se ponovno idući mjesec :48thumbsup:

Posted

molim i ja izmjenu od sutra, za danas ću postaviti još par, inače imam jako malo vremena i vidim i sam da ne postavljam dobre parove (vidi se po rezultatima).

Prijavit ću se ponovno idući mjesec :48thumbsup:

Niko ne postavlja dobre parove. Ja tebe još nebi menjao. Razmisli još malo, ako baš nemožeš menjam te. I voleo bi da ta zamena ne bude do kraja meseca već, ako bude bilo potrebe još budeš ulazio u igru.

Posted

Ajde malo se trgnite ako ništa probajte sa većim koef. pa kud puklo da puklo!

moje je mišljenje da je još rano za lupannje velikih kvota . Sad šta se misli pod to velike kvote., za mene je to preko 2,50 .

Posted

moje je mišljenje da je još rano za lupannje velikih kvota . Sad šta se misli pod to velike kvote., za mene je to preko 2,50 .

a gle po meni je to jako velika razlika i mislim da bi se onda bar trebali svi prebaciti barem na koef 1.80-2.20 tako da pokrivate onoga ko fula jer teško da možete ama baš svi pogoditi u istom danu a završavali bi u plusupo barem 100-300 bodova i onda preostaje da se nadate da oni promašuju!
Posted

a gle po meni je to jako velika razlika i mislim da bi se onda bar trebali svi prebaciti barem na koef 1.80-2.20 tako da pokrivate onoga ko fula jer teško da možete ama baš svi pogoditi u istom danu a završavali bi u plusupo barem 100-300 bodova i onda preostaje da se nadate da oni promašuju!

to je to, igrati kvote oko 2 do 2.50 najvise... ne pretjerivati i ne lupati sa vecim kvotama bar ne jos... evo ja sam danas jedan pao jedan pogodio al su kvote bile 2.20 i 2.50 i u plusu sam 50 bodova... da su kvote bile ispod 2 bio bi u minusu

Posted

Od sutra još jedna izmena

izlazi Davor_92 - ulazi lavfix

Nadam se da će Davor biti na raspolaganju i dalje ovog meseca!

Posted Image

Posted

Onako na brzinu pogledano, danas je bio odličan dan + 275 bodova. A kako kaže ona narodna - Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane., tako da je sigurica koja je prva danas su promašili svih 5 parova. Razlika se drastično smanjila.

Posted

Onako na brzinu pogledano, danas je bio odličan dan + 275 bodova. A kako kaže ona narodna - Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane., tako da je sigurica koja je prva danas su promašili svih 5 parova. Razlika se drastično smanjila.

Ajde super i kolika je sada razlika do prvoga?
Posted

Od sutra još jedna izmena

izlazi Davor_92 - ulazi lavfix

Nadam se da će Davor biti na raspolaganju i dalje ovog meseca!

Danas sam opet promašio. Zaredao sam s promašajima, i sam sam predložio da izađem, ali ako me ekipa treba - tu sam :48thumbsup: