Dinno 10 Posted February 18, 2012 Zagreb dobio Barcelonu u Španjolskoj. Svaka cast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2012 Danas sam prosao Leverkusena, Mehengladbaha i Dortmunda...Ostali jos Marsej i Bayern...valjda nece kiksati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2012 Danas sam prosao Leverkusena, Mehengladbaha i Dortmunda...Ostali jos Marsej i Bayern...valjda nece kiksati... halo copy-paste Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2012 dobar dan veceras za sve ljubitelje dobre borbe http://www.crunchspo...w-201202140001/ Valjda će bit malo akcije u meču večeras. O boksu braće Klitschko se može diskutirat danima. Plusevi i minusi unedogled nije ni čudo što ovih dana ovoliki snegovi i kijamet, kad ono na expekt ligi vidim ko je prvi na tabeli http://www.bet-club....a-veljaca-2012/ Na godišnjem sam pa imam malo vremena i za natjecanja. A hokeja u ovom periodu ima pk A gde sam ja tu Pod stolom od viška R-OH skupine u krvi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2012 ja kupio sam novine sa golim ženama, nek se dijete zove kao ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 18, 2012 Valjda će bit malo akcije u meču večeras. O boksu braće Klitschko se može diskutirat danima. Plusevi i minusi unedogled Na godišnjem sam pa imam malo vremena i za natjecanja. A hokeja u ovom periodu ima pk Pod stolom od viška R-OH skupine u krvi tuce mozda veceras Blackhawksi, a kofa nije losa kod mene je 2.05, samo sto nisam isao da uplatim jer sam rekao da nec vise, a igralo mi se danas ludo ne znam dal da prekrsim obecanje Sinoc tukli sugavi Capsi, a kvota na Chikago bila preko 3 protiv Rangera, ni to nisam iskoristio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 18, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2012 Ebem ti Bayern!!! ccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2012 Ebem ti Bayern!!! ccccc Najgluplja ekipa.... koji kreteni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2012 Najgluplja ekipa.... koji kreteni Samo me oni zeznuse...sta da ti kazem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 18, 2012 Samo me oni zeznuse...sta da ti kazem... Ne brini,i Marsej ce da kiksne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2012 Samo me oni zeznuse...sta da ti kazem... Ja igrao na golove, jer nisam nesto vjerovao u njihovu pobjedu i to sam dobro procijenio, ali nisam predvidio da obje ekipe ne znaju dati gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2012 Ne brini,i Marsej ce da kiksne. Marsej vec vodi .....na sta je Bayern spao.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 18, 2012 Danas sam prosao Leverkusena, Mehengladbaha i Dortmunda...Ostali jos Marsej i Bayern...valjda nece kiksati... isto i ja imao ali umesto Gladbacha Verder i naravno veliki Bajern morao da zezne, inace onaj rukomet Bosna- Savenhof bio poklon hendikep ko je uspeo da uplati na -7,5 ali i na 9,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2012 isto i ja imao ali umesto Gladbacha Verder i naravno veliki Bajern morao da zezne, inace onaj rukomet Bosna- Savenhof bio poklon hendikep ko je uspeo da uplati na -7,5 ali i na 9,5 Dobro si odigrao rukomet...meni je to promaklo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites