Almiric 5 Posted February 18, 2012 E ne znam sta da kazem... Marseja sma duplirao na vadioni i eto cccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2012 E ne znam sta da kazem... Marseja sma duplirao na vadioni i eto cccc Trebo si me poslusati za norvezane .... vidis sta sam ja odigrao danas... Start 3+ i Mjondalen 3+..... prva zavrsila 4:3, druga 7:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 18, 2012 Ma svi su cigani... Ja se prestajem kladiti na određeno vrijeme, ne mogu je*ote ništa pogoditi. Jedino ovdje na forumu nešto lupetam ali teško ću do nagrade... Ako ti bude islo do kraja ko danas s Juveom i ima sanse Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2012 Laku noc.. Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 18, 2012 ubi njega drug VITALI KLICKO!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 18, 2012 Trebo si me poslusati za norvezane .... vidis sta sam ja odigrao danas... Start 3+ i Mjondalen 3+..... prva zavrsila 4:3, druga 7:1 pa bolan ne bio znas da se norvezani ganjaju na 4+ i 5+... al et bolje ista nego nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 18, 2012 Konacno dobar boks da pogledam... Od Lenoxa ga nisam gledao... Da je kojim slucajem zadnja runda potrajala jos minutu cupavo bi bilo Klicku. Sve u svemu, zadovoljan sam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 18, 2012 Konacno dobar boks da pogledam... Od Lenoxa ga nisam gledao... Da je kojim slucajem zadnja runda potrajala jos minutu cupavo bi bilo Klicku. Sve u svemu, zadovoljan sam... dobio ga na iskustvo samo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 18, 2012 Konacno dobar boks da pogledam... Od Lenoxa ga nisam gledao... Da je kojim slucajem zadnja runda potrajala jos minutu cupavo bi bilo Klicku. Sve u svemu, zadovoljan sam... nemoze mu niko nista kad ima ruke od dva metra... ako ko pridje gotov je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 18, 2012 Ali puno je bolji meč bio od onog nedavnog Vladimira protiv Hayea... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 19, 2012 Laku noć želim.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 19, 2012 Laku noc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 19, 2012 koju posluku porati ?! ... laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites