Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

20.02.2012.

Recommended Posts

Monday, February 20, 2012

Nassau Coliseum (Uniondale, NY)

 

19:05 New York Islanders vs Ottawa Senators-Money Line(OT Included) Tip: Ottawa Senators @2.00 6/10 Pinnacle :uredu:

 

 

Večeras se u New Yorku igra meč između domaćih Islandersa i gostujućih Senatorsa...

Islandersi se nalaze na dnu Atlantic Division sa 58 bodova dok su u Eastern Conference na 12 mestu i iako su zadnji u diviziji dobrom serijom u zadnjih 10 mečeva 6-3-1 došli su na samo 6 bodova od mesta koje vodi u doigravanje na kojem je trenutno Tor. ali Ostrvljani su tim koji je totalno ne konstantan igraju u serijama pobeda i poraza i nikako ih nemogu videti u Pley ofu jel ispred njih su daleko bolji timovi Was. Tampa...

Bolje igre Ostrvljana su dobrim delom i zbog sjajnih izdanja Evgeni Nabokova koji je posle užasnih igara sa početka došao na odličan prosek od 2.24 GAA ali je zbog povrede Nabokov pod znakom pitanja i verovatno će večeras na gol Al Montoya koji je dugo vukao povredu i koji je pre 4 dana branio katastrofalno u St.Louisu gde je iz samo 26 šuteva dobio čak 5 golova. dok je treća opcija mladi Kevin Poulin(21god. koji je zabeležio Win protiv Caroline pre dva dana gde je primio 3 gola no videćemo ko će na gol ali ko god bude imaće velike muke jel će naspram sebe imati jedan od najubojitijih napada u ligi.

Dok je napad Ostrvljana i dalje posle L.A. i Min. najgori u ligi sa samo 139 postignutih golova.

Nemaju super zvezda ali imaju mladog John Tavares sigurno veliku budućnost Nhl-a tu je i ove godine sjajni Matt Moulson od njih dvojice u mnogome zavise igre napada Ostrvljana dok su ostali napadači daleko po učinku ispod njih tu su Michael Grabner ,Frans Nielsen ,Josh Bailey(od koga su bila veća očekivanja ove sezone) sve u svemu o kvalitetu napada govori dovoljno broj golova koji su postigli.

Sa druge strane Senatorsi koji su startovali kriminalno u drugom delu su sjajnim igrama se vratili u borbu za pley of trenutno su 7 tim na Istoku sa 68 bodova bili su krajem Jan. i početkom Feb. u užasnoj seriji ali sada se polako vraćaju u formu vezali su dve pobede i to obe na gostovanjima vrlo ubedljivo su dobili dva odlična domaćina Tampu sa 4-0 i Floridu sa 6-2 imali su posle ta dva dana sad čak 4 dana odmora i sigurno da odmorni i puni samopouzdanja dolaze kod Ostrvljana.

Na golu će gotovo sigurno stajati prvi golman Craig Anderson 2.93 GAA koji ove sezone brani ispod svojih mogućnosti ali u zadnje vreme diže formu i mislim da bi protim neefikasnih Ostr. mogao da pruži dobru rolu.

Napad Senatora je sjajan sa čak 179 postignutih golova imaju sjajne napadače Jason Spezza ,Milan Michalek ,Daniel Alfredsson ,Nick Foligno ... očekujem od njih puno večeras..

Mislim da je Ottwa daleko kvalitetniji tim dali će to da dokažu vidićemo malo me čudi što su Islandersi postavljewni za blagog favorita ali mislim kako se bude bližio meč daće kvota da pada na Senatorse.

Uzimam konačnu pobedu Senatora.... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

01:30 - Carolina Hurricanes - Washington Capitals - 1st Period under 1.5 - 1.833 :nije:

 

01:30 - Carolina Hurricanes - Washington Capitals - under 6.5 - 1.485 :uredu:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA

 

 

02:00 Dallas Mavericks vs Boston Celtics

 

HOME-6.0@1.91 ULOG:5

 

Dalas nema bas previse sreca sa Bostonom u Dalasu, zadnjih 6 okrsaja nije bio 1h i kadao je dalas pobjedjivao , ug je bilo tjesno. Mislim da je sada vreme!!!

Boston je u ocajnoj formi, redaju se poraz za porazom, uspjeli su dobiti samo jednu u zadnjih 5 .. a gubili su lagano od ekipa koje su po kvalitetu , ali formi znatno iza Dalasa i preko ovoga HC.

 

Dalas je sahvatao formu sa povratkopm Novickog u ekipu (veceras se ocekuje da zaigra iako je imao blagih problema u zadnjem mecu)i nakon serije odlicnih izdanja preksinoc su izgubili od vruceg NY, ali na strani.

Osim forme Boston kuburi i sa povredama/suspenziajma kljucnih igraca. Kevin Garnet je prpustio zadnji mec i vjerovatno ne igra, drugi mozda i najbitniiji igrac u ekipu R Rondo sinoc je bio malo nervozan i preti mu suspenzija jer je anpucao loptu prema sluzbenim licima.. . jos nije odredjena suspenzija i postoji dobra sansa da ne zaigra, po meni tesko.

Ocekujem cistu pobjedu napokon u Dalasu, dosta su siri trenutno u boljoj formi.

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

MILWAUKEE vs ORLANDO

 

Kladionica: PINNACLE

OKLADA: UNDER 98 HT @1.75 ULOG: 7

 

Jos jedna utakmica iz najkvalitetnije kosarkaske lige na svjetu.

Blagi favorit giost.. medjutim sudeci po sinocnoj utakmici kada su bili ocajni sa 78 poena, mogao bih doci kec. No meni nesto drugo upada u oci.

Orlando na strani igra zaista tvrdo, malo prima i daje nista vise, konbinuje nekih 180 po temi, na strani drzi prilicno skroman prosjek od 43, 8 poena po mecu.. . a sinoc samo 31.

Milvoki doduse nesto vise no oni su u ocajnoj formi u zadnjih 5, cak 4 poraza. Njihov najbolji igrac B. Jennings je izvan forme, ima ocajne procente realizacije. Na svom terenu idu do 50 prosjecno, sto zog forme , sto zbog jake orlandove odbrane ne ocekujem visokih 50 od njih.

 

U zadnjih 5 utakmica Orlando je samo jednom isao preko 98 na poluvremenu, Milvoki takodej samo jednom.

Ove sezone dva meca oba u 2012, jedan vrlo skoro pre cetiri dana 90 poena na poluvremenu, a u prvom ne mnogo vise 92. Definitivno prihvatljiva margina po meni iako kv nije bajna.

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...