Jump to content

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bravo! :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

naravno da volim al volim i da se favoriti neki prosipaju tj uvijek navijam za slabije izuzev nekih ekipa

bolje ti je da se fatas biatlona ako mislis da je Napoli slabiji od ovakvog Chelzija koji je sad u rangu sa Swanseom i QPR-om :77tooth:

Posted

bolje ti je da se fatas biatlona ako mislis da je Napoli slabiji od ovakvog Chelzija koji je sad u rangu sa Swanseom i QPR-om :77tooth:

e nek si mu reko,da mu ne moram ja govoriti :77tooth:

pozdrav svima :57bye:

Posted

fato bi se ja biatlona al nemam ni jednog evra da imam bilo bi dobro a ovako mogu samo zaliti sto mi se zavrsava sezona bijatlona a ja nemogu da iskoristim

Posted

fato bi se ja biatlona al nemam ni jednog evra da imam bilo bi dobro a ovako mogu samo zaliti sto mi se zavrsava sezona bijatlona a ja nemogu da iskoristim

pa vidim dobro si ga koristio dok je bila sezona cim nemas nijednog eura :smile_redcard:

Posted

pa vidim dobro si ga koristio dok je bila sezona cim nemas nijednog eura :smile_redcard:

nikad nisam ni imo ni jednog ako bih dobio dobio bi preko ovog ili nekog drugog sajta al ja ovo tek igram 3 meseca tako da nisam ni mogo a niko mi nije ni dao da pokupim bonus i eto :whaat::sad: