Davor_92 12 Posted February 21, 2012 Od mene: Hokej na ledu Švedska Eliteserien Vreme: 19:00 Farjestads - Djurgardens Tip: 1 Kvota: 1.95 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 21, 2012 od mene za danas Napoli - Celzi, manje od tri gola, kvota 1.70 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 21, 2012 od mene za danas Napoli - Celzi, manje od tri gola, kvota 1.70 ne lazi, igrao si manje ili tocno 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 21, 2012 ne lazi, igrao si manje ili tocno 2 bil ti volio da si jeban il da bogdo nisi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 21, 2012 bil ti volio da si jeban il da bogdo nisi svejedno si fulao imaš sreće da imaš mene u ekipi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 21, 2012 svejedno si fulao imaš sreće da imaš mene u ekipi odgovori mi sa DA ili NE... da li tvoji roditelji znaju da si peder Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 21, 2012 (edited) Momci hoću ozbiljnost ovde i na terenu. Izjave ljubavi ostavite kad budete sami. Edited February 21, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 21, 2012 Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 01:00 Pittsburgh Penguins - New York Rangers Više od/Manje od Tip: manje od 5.5 gol(ov)a Kvota: 1.60 Kladionica: Expekt [br] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 21, 2012 Hokej na ledu SAD: NHL Vreme: 02:00 Chicago(TiK)-Detroit RW Tip: X Kvota: 1.90 Kladionica: SuperSport [br]broj tipa u kladionici: 13703, Nerijesena prva trecina ili kraj utakmice. Idemo momciiiiiii, drzite fige za vecerasnji hokej Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 22, 2012 Micho organizuj da se clanovi vase ekipe preko ovog linka http://besteurobets.com/forum/index.php?topic=2714.0 registruju na kladionicu jer nam od toga zavisi sponzorstvo i nastavak takmicenja a Twicenti neka sredi racun na Doxxbetu da bi mogao da dobije nagradu sledeceg meseca dok jos ima para od njih , pisao sam mu i PP ali nema odgovora Quote Share this post Link to post Share on other sites