Chume 0 Posted February 22, 2012 To je trebalo i pogoditi, a ne samo odigrati. Još ako se i uplatllo .... :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :48thumbsup: :48thumbsup: :48thumbsup: :48thumbsup: :48thumbsup: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 22, 2012 sretno svima danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 22, 2012 Pozdrav raja, puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted February 22, 2012 Pozdrav raja, puno srece danas! Takođe sretno svima danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 22, 2012 Stosur dobija mec? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 22, 2012 Stromgodseta ko ima live moze da udara po golovima....Gledao sam prvo pol.,teren idelan,vreme idealno,a Ekranes igra sa stoperima na 40 m od svog gol,i brzi spicevi norvezana prave dar mar tamo...Svaki drugi napad je na ivici ofsajda....3-0 je HT,ako nastave ovako da igraju,ocekujem jos toliko golova.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 22, 2012 Vracam sad uplate iz prvog pol,i moze se uociti da je bila stela 3+ pp,definitivno,u 40-om min lay je nestao totalno,a back uleteo neverovatno velik....Pocelo drugo,pa prenosim kako sad igraju,ali smrdi ovde nesto definitivno... 3-1,da nece nasteliti 3-4,i udje i 7 + i prelaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 22, 2012 I sad naravno,kad sam ja napao over 5,5 ,oni se smirili,i uozbiljili..odbrane crvrsce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 22, 2012 I sad naravno,kad sam ja napao over 5,5 ,oni se smirili,i uozbiljili..odbrane crvrsce... ti si bar 5.5... ja sam napao na 6.5 @ 5.35 na expektu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 22, 2012 ti si bar 5.5... ja sam napao na 6.5 @ 5.35 na expektu bice tu jos makar 2 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 22, 2012 bice tu jos makar 2 gola Ma smirli se totalno,a igraju sa jednom loptom,kad ode u aut,ceka se 2 min da stigne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 22, 2012 Ma smirli se totalno,a igraju sa jednom loptom,kad ode u aut,ceka se 2 min da stigne... sto bi davor reko, pratili su sta pisemo i sad se namjerno primirili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 22, 2012 Penal...jasno kad sam ja pokrio da smanjim gubitak... 4-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
west ham gse 0 Posted February 22, 2012 dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites