Davor_92 12 Posted February 23, 2012 od mene: Fudbal Prijateljska utakmica Vreme: 15:00 Iran-Jordan Tip: 1 Kvota: 2.10 Kladionica: SuperSport [br] A za kasnije ćemo vidjeti Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 23, 2012 A od mene : Fudbal Liga Evrope Vreme: 19:00 P S V-Trabzon Tip: 1&3+ Kvota: 2.17 Kladionica: Meridian [br]Pobeda PSV-a i ujedno pada 3 ili više golova na utakmici Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 23, 2012 Fudbal Europska liga Vreme: 19:00 Valencia(rbg)-Stoke City Tip: 2-3 Kvota: 1,95 Kladionica: SuperSport 2 do 3 gola na utakmici!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 23, 2012 (edited) Fudbal EUROPA: Europa League - Playoff Vreme: 21:05 Beşiktaş A.Ş. - S.C. Braga Tip: X Kvota: 3.20 Kladionica: Unibet Fudbal EUROPA: Europa League - Playoff Vreme: 19:00 PAOK Thessaloniki - Udinese Half Time Tip: X Kvota: 2.10 Kladionica: Unibet [br]Prvo poluvrijeme nerijeseno Drzite za ova dva para... nadam se da bi mogla uletiti... Edited February 23, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 23, 2012 Nazalost nijedan nije prosao.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 24, 2012 A od mene : Fudbal Liga Evrope Vreme: 19:00 P S V-Trabzon Tip: 1&3+ Kvota: 2.17 Kladionica: Meridian [br]Pobeda PSV-a i ujedno pada 3 ili više golova na utakmici FT: 4:1 Prošlo - slaba uteha. Ujedno da dam izjavu za medije, da kao kapeten ove ekipe se ne smatram odgovornim za ovaj fijasko. Ima dosta nedostataka u igri svakog pojedinca, ali ipak najveći krivac je vreme , koje nam nije odgovaralo. sunca nije bilo, a kad ga je bilo udaralo namje direktno u oči.i najvažnija stvar -trava na terenu je bila šišana na 5 cm, a mi smo navikli da igramo na 4 cm. o sudijama da ne pričam - Oni su nas urnisali. Quote Share this post Link to post Share on other sites