mostovoj 44 Posted February 24, 2012 Ko je dobio 100000 eura juce? Ja, zasto pitas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 24, 2012 Ajd ne laži da ne može u RS..Pravi razlog je što još mliječni brčići nisu nikli pa nemaš koristi od njega Io Ajd ne laži da ne može u RS..Pravi razlog je što još mliječni brčići nisu nikli pa nemaš koristi od njega Io valjda oca imam pa bi dao njemu al nemoze u RS!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 24, 2012 Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Go Ahead Eagles v FC Oss Tip para: Over 2,5 goals Tečaj: 1.530 Ev. dobitak: 6.530 Ev. gubitak: 1.530 3 i vise golova na utakmici 20. minut 2:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 24, 2012 20. minut 2:1 odlicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 24, 2012 oce ko iz Srbije brijaz ziletov kosta 20000 dinara za 5evra na Expektu zaradio ja na nekoj nagradnoj igri al nemoze u rs samo za srbiju bilo koja adresa brijač od 20000 dinara? to je sinko oko 200 €, šta on radi za te pare? gdje ti nađe tu cijenu? možeš li mom tetku poslati u Zaječar Milan Stojanović Nikole Pašića 29/3 19 000 Zaječar ko plaća poštarinu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 24, 2012 20. minut 2:1 FT 7:2 Kakav zicer... igrao i na hazarderu over 3,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 24, 2012 brijač od 20000 dinara? to je sinko oko 200 €, šta on radi za te pare? gdje ti nađe tu cijenu? možeš li mom tetku poslati u Zaječar Milan Stojanović Nikole Pašića 29/3 19 000 Zaječar ko plaća poštarinu? brijač od 20000 dinara? to je sinko oko 200 €, šta on radi za te pare? gdje ti nađe tu cijenu? možeš li mom tetku poslati u Zaječar Milan Stojanović Nikole Pašića 29/3 19 000 Zaječar ko plaća poštarinu? jos broj telefona al red bi bio da i ja nesta dobijem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 24, 2012 Laku noc svima i usput ko prati NHL ima na Arena sport 2 u 01:30 Buffalo - Boston.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 24, 2012 Laku noc svima i usput ko prati NHL ima na Arena sport 2 u 01:30 Buffalo - Boston.... Nemam arenu, pa odoh spavati Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 24, 2012 Tesko da ce ih stati, jer HSV nije ekipa koja im moze pomrsiti racune... meni je tu kec vise nego izgledan... ulog 9/10 na Borussiju ako toliko stvarno ulažeš nećeš daleko stići ko plaća poštarinu? s obzirom na paprenu cijenu bilo bi pošteno da stefan plati poštarinu FT 7:2 Kakav zicer... igrao i na hazarderu over 3,5 idu te overi i drži se njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 24, 2012 ako toliko stvarno ulažeš nećeš daleko stići Stvarno sam mislio da ce Borusija pobijediti, ali kao sto Emir rece mora i njih stati i tako i bi.... idu te overi i drži se njih Overi su zakon.... ovaj mjesec sam to najvise forsirao i mislim da sam imao uspjesnost preko 80%... sto je vise nego dobro... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2012 Stvarno sam mislio da ce Borusija pobijediti, ali kao sto Emir rece mora i njih stati i tako i bi.... Overi su zakon.... ovaj mjesec sam to najvise forsirao i mislim da sam imao uspjesnost preko 80%... sto je vise nego dobro... Overi su zakon pogotovo kod ludih holandjana Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 24, 2012 (edited) Stvarno sam mislio da ce Borusija pobijediti, ali kao sto Emir rece mora i njih stati i tako i bi.... odigrao sam i ja jedinicu na "narodnom" tiketu i pao sam ...nije problem pasti par ,problemi nastaju kad ulažeš veliku lovu tvoj stejk me podsjetio me na jućerašnji oblakoder btw eh da ,zaboravio sam reći da ću nahebati nanu onom angersu ,baca me već drugi put za dobru lovu Edited February 24, 2012 by fora Quote Share this post Link to post Share on other sites