Dinno 10 Posted February 24, 2012 Overi su zakon pogotovo kod ludih holandjana Oni samo trpaju, posebno drugoligasi Evo danas od 9 utakmica druge holandske lige 8 je bilo over 2,5 gola odigrao sam i ja jedinicu na "narodnom" tiketu i pao sam ... nije problem pasti par ,problemi nastaju kad ulažeš veliku lovu tvoj stejk me podsjetio me na jućerašnji oblakoder e jebi ga drug.... ni ja ne ulazem puno, ja sam to napisao kao sigurnost prolaza, ali ja sam igrao tiket i ulog je bio 2 eura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2012 Oni samo trpaju, posebno drugoligasi Evo danas od 9 utakmica druge holandske lige 8 je bilo over 2,5 gola malo su bili stali sa golovima prva dva tri kola proljetne sezone al to je vjerovatno bilo zbog zaledjenih terena... zato su i kvote narasle, sad je over 2.5 oko 1.50 -1.60 a prije je bilo 1.40 maksimum poslije ovog kola opet ce pasti ispod 1.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 24, 2012 (edited) e jebi ga drug.... ni ja ne ulazem puno, ja sam to napisao kao sigurnost prolaza, ali ja sam igrao tiket i ulog je bio 2 eura e druže ,lako je sad govoriti ,da je izašla jedinica onda bi vjerovatno kvotao sam sebe i prilijepio bez spominjanja uloga imam ja jednog takvog dobrog poznanika ,njemu je najmanji stake 4/10 i to one kvote preko 2.00 ...kad ga pitam koliko je uložio na tu utakmicu kaže mi da je igrao u sistemu stake=osobno mišljenje u vjerovatnost prolaza + ulog malo su bili stali sa golovima prva dva tri kola proljetne sezone al to je vjerovatno bilo zbog zaledjenih terena... zato su i kvote narasle, sad je over 2.5 oko 1.50 -1.60 a prije je bilo 1.40 maksimum poslije ovog kola opet ce pasti ispod 1.50 ti radiš kao bukmejker ? Edited February 24, 2012 by fora Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 25, 2012 malo su bili stali sa golovima prva dva tri kola proljetne sezone al to je vjerovatno bilo zbog zaledjenih terena... zato su i kvote narasle, sad je over 2.5 oko 1.50 -1.60 a prije je bilo 1.40 maksimum poslije ovog kola opet ce pasti ispod 1.50 Ma ja uvek kažem da krenem da ih igram u nekom sistemu na golove. Al uvek iz nedelje u nedelju i tako prolazi kolo za kolom, a kvote na over padaju i ja ništa od toga ne igram . Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 25, 2012 Laku noc svima i usput ko prati NHL ima na Arena sport 2 u 01:30 Buffalo - Boston.... imam sve 4 , dobro da me podseti da gledam i da uplatim nesto live Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2012 ima li budnih? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 25, 2012 ima li budnih? Imaš PM ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2012 Imaš PM ! nisam ni doso do klupe a vec me vracas nazad Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 25, 2012 nisam ni doso do klupe a vec me vracas nazad Ma ja imam obaveza i mislim da ne mogu doprineti koliko bi hteo, zato sam ti napisao - najverovatnije do kraja. ma sam da prođe ovaj mesec, od sledećeg da krenemo ozbiljno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2012 Ma ja imam obaveza i mislim da ne mogu doprineti koliko bi hteo, zato sam ti napisao - najverovatnije do kraja. ma sam da prođe ovaj mesec, od sledećeg da krenemo ozbiljno. ma sve ok... a valjda ce od slijedeceg mjeseca bit bolje... ustvari sigurno ce bit jer gore od ovog ne moze Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 25, 2012 Potpuno si u pravu. Ovo je dno dna.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 25, 2012 Odo ja. laku Noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2012 laku noc i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 25, 2012 (edited) moram reci da sam se bas iznenadio ekipnim plasmanom na Mtf odavno nisam gledao tabelu jer sam los ovog meseca prvo veliko iznenadjenje vas toliki minus a posle nase drugo mesto ali isto sa minusom ,ocito ovaj mesec svima los , jos ce pobediti neko ko bude imao najmanji minus Edited February 25, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites