Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

24.02.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

01:00 - Columbus Blue Jackets - Colorado Avalanche - under 6.5 - 1.503 :uredu:

01:00 - New Jersey Devils - Vancouver Canucks - under 6.5 - 1.461 :uredu:

01:00 - New York Islanders - New York Rangers - New York Islanders +1.5 - 1.431 :uredu:

01:00 - Washington Capitals - Montreal Canadiens - Montreal Canadiens +1.5 - 1.400 :nije:

01:30 - Buffalo Sabres - Boston Bruins - Buffalo Sabres over 2.5 - 2.020 :nije:

02:30 - Dallas Stars - Minnesota Wild - Dallas Stars over 2.5 - 1.806 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Friday, February 24, 2012

The Prudential Center (Newark, NJ)

01:00 New Jersey Devils vs Vancouver Canucks-Money Line(OT Included) @1.962 4/10 Pinnacle :uredu:

Večeras se u New Jerseyu igra meč između domaćih Devilsa i gostujućih Canucksa...

Ja ću večeras kao i sinoć biti uz Canuckse iako nevolim da igram na timove koji igraju drugi dan zaredom ali na ovom meču ću napraviti izuzetak nadam se da mi se to neće obiti o glavu.

Devilsi suse konačno namestili ove sezone prošle sezone su posle lošeg starta zaigrali odlično ali kasno da bi ušli u pley of ali ove sezone im on po svemu sudeći neće izmaći trenutno su 4 tim Istoka sa 74 boda u odličnoj su formi u zadnjih 10 mečeva imaju 8-1-1 i 4 vezane pobede.

Na golu Devilsa je legendarni Martin Brodeur(jedan od najboljih golmana u Istoriji) koji posle užasnog starta je popravio formu i došao do 2.54 GAA ali jednostavno tu veliki udeo ima i odbrana koja je dosta sigurnija i agresivnija jednostavno mi više on ne uliva poverenje jel ipak nema on više te reflekse jel ipak ima 40god. i mislim da on može biti i ta slaba karika Đavola što večeras što u daljem toku lige!!!!

Napad se konačno namestio pričao sam da imaju izuzetne pojedince iako i dalje nisu toliko efikasni postigli su 168golova tu su Ilya Kovalchuk ,Patrik Elias ,Petr Sykora,Dainius Zubrus ,David Clarkson sjajan skup pojedinaca.

Šta da kažem za Vancouver a da ne ponavljam od sinoć jednostavno možda i najkompletniji tim u ligi na svim pozicijama su fantastični sinoć sam bio prilično jako na njima protiv Red Wingsa oduševili su me igrom posebno su bili impresivni u 1 periodu iako je on završio sa 1-0 za Det. oni su u tom delu bili toliko dominantni da je prosto neverovatno šta je sve skida Howard mogli su dati bar2-3 gola.

Na kraju i dosta sreće izjednačujući gol 16 sek pre kraja i pobeda u SO ali je najbitnije da su srušili neosvijivu tvrđavu i da večeras sigurno prepuni samopouzdanja dolaze na noge Devilsima nadamse po još jedan SKALP.

Biću večeras dosta umereniji jel je sigurno da su se sinoć dosta ispraznili ali se nadam da im je ostalo snage za još jedan RAT za bar 60min.

Jutros su Devilsi bili prilični favoriti po kvoti dok u ovom momentu je totalni egal.

Uzimam konačnu pobedu Canucksa..... Posted Image

Edited by Crni